Referentie Bestcon

Stop-contact haalde in 2 dagen tijd meer leads binnen op de stand dan wij in 4 dagen met z’n vieren …
Rob Jansen, Salesdirector, Bouwbeurs in Jaarbeurs

Herke ICT

Nogmaals dank voor je energie en je inzet tijdens de BouwBeurs 2019. De volgende reacties (gemiddelde beoordeling op 7,8) komen uit ons standteam: “Het was goed dat Viktor er was, hij zorgde voor een constante aanwas van nieuwe mensen op de stand en hield ook de 1-pitters e.d. tegen, dus dat was wel fijn.” “Viktor deed zijn werk goed: hij sprak iedereen aan waarvan hij dacht dat het onze doelgroep is.” “Viktor heeft veel mensen op onze stand getrokken”. Wij pakken de opvolging serieus aan om het maximale uit deze leads te halen.”
Esther Wouters – Salesmarketeer van Herke ICT Group

“Stopcontact heeft ons al tijdens de voorbereiding geholpen om bezoekers een beleving mee te geven op onze stand tijdens de GreenTech in Amsterdam. Door middel van een “journey of light” was de bezoeker meer betrokken bij onze oplossingen en stond open voor een vervolggesprek. Viktor sprak de voorbijgangers aan, inventariseerde de behoefte en koppelde de bezoeker direct aan de stand bemanning die de bezoeker mee nam in deze journey. Het heeft geleid tot behoorlijk wat extra leads”
Barry Zuidgeest – commercial Manager at Mardenkro Event – Greentec, Rai Amsterdam 2018

Viktor heeft ons enorm geholpen bij de lancering van onze campagne ‘Stop Ecocide: Change the Law’ op de Pure Markt in het Amsterdamse Bos. Vol zelfvertrouwen en op een ontspannen en rustige manier, met een grap en een grol, weet Viktor de interesse bij mensen op te wekken en vast te houden. Wat ik zo knap en leuk vind aan Viktor is dat hij continue weet te schakelen tussen z’n aanpak zodat hij iedere leeftijdsgroep weet te raken. Wat een gangmaker. Letterlijk en figuurlijk.
Lydia Scholte – organisator van Standdeelname Stop Ecocide tijdens Pure Markt in Bosbaan Amsterdam

“Viktor heeft ons beursteam versterkt op de Vakbeurs Openbare Ruimte. Met zijn enthousiasme, vakkennis, ervaring en ontspannen houding heeft hij veel mensen in onze stand gebracht. We hebben mogen ervaren dat zijn tactiek echt werkt. Velen beleefden zodoende onze AR toepassingen. We hebben er veel waardevolle leads aan over gehouden”.
Lieuwe van der Veen – Directeur Sticky Lock

“Het genoegen was wederom geheel wederzijds. Ik heb weer van je genoten op het gangpad en ben er van overtuigd dat jou aanwezigheid ons succes op IFA heeft vergroot. Enerzijds hebben we het aantal leads zien toenemen, maar durf ik ook al te constateren dat de kwaliteit hoger is dan vorige jaren. Daarnaast was je natuurlijk een fantastisch voorbeeld voor het standpersoneel, met als hoogte punt het bakje koffie bij de buren op de stand”.
Jan Vis – Marketingmanager GP Batteries Europe

Viktor genereert een grotere, bruikbare klantenstroom tijdens deelname aan vakbeurzen.
Leo Wijnbelt – Voorzitter Voedselbanken Nederland