De oprichter en eigenaar van Stop-contact is  drs Viktor Luttikholt

Binnen Stop-contact.com brengt Viktor zijn talent, kennis en passie samen;
1) zijn onbegrensde creativiteit waarmee hij oplossingen weet te bieden voor communicatieve vraagstukken met betrekking tot sales.
2) zijn expertise en ervaring op het gebied van marketing- en sales
3) zijn contactuele vaardigheden, zeggingskracht en passie om mensen effectief maar ongedwongen bij elkaar te brengen.

Referentie; “Viktor Luttikholt is één van de weinige mensen die ik ken die niet alleen een beroep heeft, maar het beroep ook is! Als contactmaker zit het leggen van contacten hem in het bloed. Zijn meest uitgesproken competenties (onbegrensde creativiteit in combinatie met doelgerichtheid) zorgen voor relevante netwerkontwikkeling en opvallend veel leads. Wij zijn hem erg dankbaar voor zijn grote inzet voor de Voedselbanken met name bij de Horecava.”

Project; “Beleg voor Anderen”, Horecava Amsterdam RAI door; Leo Wijnbelt, Voorzitter Voedselbanken Nederland

Over Viktor Luttikholt

Viktor, geboren en getogen in de Achterhoek, voltooide de Academie voor Lichamelijke Opvoeding aan de Hogeschool van Groningen én studeerde vervolgens af op een thermo-fysoplogisch vraagstuk bij TNO Soesterberg. Dit als afstudeerstage voor Bewegingswetenschappen aan de RUG te Groningen, Momenteel woont hij sinds 2010 in Amsterdam Oost.

Werkervaring; Na zijn studie Bewegingswetenschappen werkte hij als onderzoeksmedewerker voor TNO-IPG te Leiden. Hij maakte al snel een switch en bekleedde voor 15 jaar marketing en salesfuncties in de orthopedische industrie; in de eerste 3 jaren als accountmanager en daarna als salesmanager Benelux. In de laatste 8 jaar van zijn periode in loondienst was hij als MT-lid financieel verantwoordelijk voor alle Marketing en Sales vraagstukken.

Kenmerken; Wat anderen opvalt is zijn doelgerichtheid, vasthoudendheid en resultaatgericht. Hij is een teamplayer, teambuilder, creatief en authentiek. Hij staat waarvoor hij staat, heeft zeggingskracht en is trefzeker bij het leggen van nieuwe contacten en weet mensen daarmee op een plezierige manier te benaderen, te ~raken met lading en te verbinden.

Hobby’s; Golf, trainer-speler-coach bij handbal, outdoor activiteiten als hardlopen, fietsen, vliegeren en vogeltje kijken.

Mijn definitie van een vakbeurs

“Een vakbeurs is voor mij een pleisterplaats voor bedrijven, waar volwassen mensen uit het bedrijfsleven elkaar willen ontmoeten en streven naar een samenwerking, teneinde mét elkaar meerwaarde of ‘wederzijdse groei’ te realiseren”.

“Make trade fair and pleasant”
drs Viktor Luttikholt
Oprichter Stop-contact.com

Stop Contact
Hulp op de beurs
Mark Rutte luistert naar Viktor