Met Stop-contact laat u geen potentiële kansen aan uw stand voorbij lopen.

Enkele klantbeloften, vooruitzichten waar u op de beurs samen met Stop-contact naar toe gaat werken.

  1. De praktijk leert steeds weer dat we met een kleine verandering van werkwijze en effectief gebruik van het gangpad standteam 3 tot 12 keer vaker en gemakkelijker in contact kunnen laten komen met bezoekers die er écht toe doen. Gemiddeld resulteert dat in 6 keer meer leads.
  2. We richten ons op het verkrijgen van een continue toestroom van relevante, geselecteerde, nieuwsgierig en enthousiast gemaakte passanten uit uw doelgroep.
  3. Allereerst zetten we de bezoeker centraal.
  4. We halen een latente behoefte boven bij bezoekers. Zo vinden we een concrete behoeftevraag waarmee bezoekers worden gekoppeld aan standmedewerkers.
  5. Iedereen op de stand doet straks waar ie goed in is en dus in hun kracht gezet.
  6. De kwaliteit van de gesprekken en van leads zullen verbeteren.
  7. Op de stand blijft de energie van het team en bezoekers hoog en dat brengen we over richting gangpad.
  8. De gesprekken zullen niet onnodig lang zijn en moeilijk loskomen van bezoekers is niet aan de orde. Een volgende bezoekers dient zich namelijk al weer aan.
  9. Een hoge teamspirit en energielevel van het team, tot het einde van de beursdag. Dus geen gelanterfante, gebel of verveling, maar door steeds vernieuwde toestroom van nieuwsgierig gemaakte bezoekers blijft het team in flow.
  10. Door te werken met een slimme strategie en een ludiek communicatieconcept verkrijgen we een hoger resultaat we ooit kunnen halen uit een standaard reguliere beurstraining.