raakt met lading

Over & Contact

De oprichter van Stop-contact.com is Viktor Luttikholt, geboren en getogen in de Achterhoek, woonde daarna in Groningen, Utrecht, Den Bosch en momenteel in Amsterdam. Studeerde aan de Rijks Universiteit Groningen en Hanze Hogeschool te Groningen.

Werkte daarna in het onderzoek bij TNO, 5 jaar als accountmanager, 3 jaar als salesmanager Benelux en 8 jaar als MT-lid verantwoordelijk voor Marketing en Sales vraagstukken in orthopedische industrie. Wat hem kenmerkt is zijn doelgerichtheid, vasthoudendheid, zeggingskracht, creativiteit en authentieke natuurlijke houding waarmee hij mensen benadert en verbindt.  

Golf, outdoor activiteiten, hardlopen, vogeltjes, teamgeest.

Binnen Stop-contact.com brengt Viktor zijn talent, kennis en passie samen;
1) zijn onbegrensde creativiteit waarmee hij oplossingen weet te bieden voor communicatie en sales vraagstukken.
2) zijn expertise en ervaring op het gebied van marketing- en sales
3) zijn contactuele vaardigheden en passie om mensen effectief maar ongedwongen bij elkaar te brengen.

Mijn definitie van een vakbeurs

De vakbeurs zie ik als een netwerk pleisterplaats, waar volwassenen uit het bedrijfsleven nieuwsgierig zijn in elkaars vraag en aanbod, elkaar willen ontmoeten om elkaar meerwaarde te brengen om voor en mét elkaar 'wederzijdse groei' te bewerkstelligen.

 

"Alles kan beter! Vele drives leiden me tot hogere doelen. Ze vragen om nieuwe uitdagingen en grotere prestaties die steeds weer met veel passie en plezier met standteams worden nagestreefd" aldus Viktor.

 

 

"Make trade fair and pleasant"
Viktor Luttikholt - Stop-contact.com
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008