raakt met lading
dinsdag 27 maart 2012

Nu inschrijven; 24 mei in Carré de Workshop; De kracht van de Spiegel

Plankenkoorts op de werkvloer… wie kent het niet? Koorts die blijft sluimeren omdat sommige zaken op het werk niet lekker liggen. Dat werkt niet!

Plankenkoorts op de werkvloer… wie kent het niet? Koorts die blijft sluimeren omdat sommige zaken op het werk niet lekker liggen. Dat werkt niet!

Kom op 24 mei naar Carré en laat u binnen een dag van de koorts afhelpen. Geniet een dag lang van workshops, live theater, een Koninklijke lunch, een rondleiding en een spetterend optreden op de planken. Ervaar persoonlijke groei, ervaar het Carré-gevoel en overstijg al uw plankenkoorts.

 

 

De workshopdag is een gevolg op de deelname van Carré (Zakelijke markt) aan de Management Supportbeurs 2011 en event 2012. Daar vroegen stopcontact op de kop van de stand aan passanten hun kernkwaliteiten en verbeterpunten in hun werk. Ieder kreeg daarvoor al een Koninklijke Onderscheiding. Wat bleek? Vele van uw collega’s wilden zich op de werkvloer wel beter presenteren, gemakkelijker willen spreken in het openbaar, grenzen beter willengeven, tijd beter in kunnen indelen, assertiever kunnen optreden en in de communicatie effectiever willen zijn. Dat hebben we opgepakt en nu brengen we u iets bijzonders terug in ons jubileumjaar.

 

Wat gaan we doen

Speciaal dus voor de zakelijke markt heeft Carré een workshopdag georganiseerd met speciaal programma. Een programma waar we u afhelpen van bovengenoemde plankenkoorts. De workshopdag gaat plaatsvinden in en rond de vele foyers van Carré én natuurlijk; op de Koninklijke planken. De dag staat in het teken van inspiratie, persoonlijke groei en ontwikkeling.

De deelnemers gaan creatieve technieken toepassen in communicatievraagstukken, spelen met grenzen en ‘spiegelen met honden’. Er is toneel, dans en nog veel meer. In de ochtend kiest ieder uit een drietal workshops, gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

Waarom

Deelnemers zullen veel herkennen en nadien met meer plezier en daadkracht werken. De dag leent zich ook uitstekend om te netwerken en de vele zakelijke mogelijkheden van Koninklijk Theater Carré te beleven. Een zelf ervaren evenement spreekt immers direct tot de verbeelding.

Een workshop in Carré is uiteraard niet compleet zonder zelf op de planken van het theater te staan! Een spectaculaire groepssessie op het toneel vormt dan ook de afsluiting van de dag, begeleidt door artiesten uit de voorstelling Circolombia.

 

Wilt u meer informatie over de workshopdag? Kijk dan op de website van Carré Zakelijke markt http://www.carre.nl/nl/menu/zakelijke-markt/workshops

 

Veel plezier bij "Weg met Plankenkoorts, De kracht van de Spiegel"


< Terug naar het nieuwsoverzicht
Nu inschrijven; 24 mei in Carré de Workshop; De kracht van de SpiegelKijken is herkennen, erkennen en verkennen
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008