raakt met lading
donderdag 24 juli 2014

Artikel Expovisie; "Op reis naar een gezonde beursdeelname"

Onlangs werkte Bovemij samen met Stop-contact.com aan een krachtig en strategisch aanvalsplan waarmee op de Automotive Tradeshow vele waardevolle leads werden gescoord. Die samenwerking pakte voor Bovemij kwa resultaat zo goed uit dat Expovisie het waard vond ook hier een artikel over te schrijven.

 

Lees hier het artikel dat in juli 2014 verscheen in de Expovisie, hét vakblad voor beursminnend Nederland. Je zult zelf al snel bemerken dat ook jouw bedrijf met 1) extra aandacht aan de júiste zaken en 2) goed en slim contact met het gangpad en 30 een slimme strategie van 'aanvalsplan beursaanpak' heel veel winst behaald kan worden bij een beursdeelname. 

 

 

Hoe heeft marketingexpert Marieke Laagland van Bovemij deze samenwerking eigenlijk zelf ervaren?

"Dat is een geweldige prestatie van ons beursteam" aldus Marieke Laagland, marketingspecialist van Bovemij; "De follow-up hebben we vooraf al grotendeels vastgezet. We hielden zelf al rekening met de risico's die succes op de beurs met zich meebrengt. Zo heeft Bovemij voor zichzelf ook al 'voorgedacht'. Laat maar komen die reislustige ondernemers; er is genoeg plaats voor iedere ondernemer die een reisje wil maken naar gezond ondernemerschap".

 


< Terug naar het nieuwsoverzicht
Artikel Expovisie; Met z'n allen op weg naar gezond ondernemerschap
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008