raakt met lading
donderdag 21 februari 2019

Wat klanten zeggen zeggen over Stop-contact'

Referenties Stop-contact

Wat anderen zeggen over de werkwijze en verkregen resultaten met contactmaker Viktor Luttikholt, oprichter en eigenaar van Stop-contact.com, Amsterdam.

Referentie van Jan Vis; Marketingmanager GP Batteries Europe

"Het genoegen was wederom geheel wederzijds. Ik heb weer van je genoten op het gangpad en ben er van overtuigd dat jou aanwezigheid ons succes op IFA heeft vergroot. Enerzijds hebben we het aantal leads zien toenemen, maar durf ik ook al te constateren dat de kwaliteit hoger is dan vorige jaren. Daarnaast was je natuurlijk een fantastisch voorbeeld voor het standpersoneel, met als hoogte punt het bakje koffie bij de buren op de stand".

 

 

Referentie eigenaar Lieuwe van der Veen, Directeur Sticky Lock

"Viktor heeft ons beursteam versterkt op de Vakbeurs Openbare Ruimte. Met zijn enthousiasme, vakkennis, ervaring en ontspannen houding heeft hij veel mensen in onze stand gebracht. We hebben mogen ervaren dat zijn tactiek echt werkt.
Velen beleefden zodoende onze AR toepassingen. We hebben er veel waardevolle leads aan over gehouden".

Binnenkort is er weer een beurs in Brussel en daar zal ik ook aanwezig zijn om de bezoekersstroom richting stand in een versnelling te brengen.

 

 

Lydia Scholte; organisator van Standdeelname Stop Ecocide tijdens Pure Markt in Bosbaan Amsterdam

Viktor heeft ons enorm geholpen bij de lancering van onze campagne 'Stop Ecocide: Change the Law' op de Pure Markt in het Amsterdamse Bos. Vol zelfvertrouwen en op een ontspannen en rustige manier, met een grap en een grol, weet Viktor de interesse bij mensen op te wekken en vast te houden. Wat ik zo knap en leuk vind aan Viktor is dat hij continue weet te schakelen tussen z'n aanpak zodat hij iedere leeftijdsgroep weet te raken. Wat een gangmaker. Letterlijk en figuurlijk. See less

 

 

Referentie van Barry Zuidgeest, commercial Manager at Mardenkro

Event; Greentec, Rai Amsterdam 2018

"Stopcontact heeft ons al tijdens de voorbereiding geholpen om bezoekers een beleving mee te geven op onze stand tijdens de GreenTech in Amsterdam. Door middel van een “journey of light” was de bezoeker meer betrokken bij onze oplossingen en stond open voor een vervolggesprek. Viktor sprak de voorbijgangers aan, inventariseerde de behoefte en koppelde de bezoeker direct aan de stand bemanning die de bezoeker mee nam in deze journey. Het heeft geleid tot behoorlijk wat extra leads".

 

  

 

Referentie van Esther Wouters, Salesmarketeer van Herke ICT Group;

Nogmaals dank voor je energie en je inzet tijdens de BouwBeurs 2019. De volgende reacties (gemiddelde beoordeling op 7,8) komen uit ons standteam:  “Het was goed dat Viktor er was, hij zorgde voor een constante aanwas van nieuwe mensen op de stand en hield ook de 1-pitters e.d. tegen, dus dat was wel fijn.” “Viktor deed zijn werk goed: hij sprak iedereen aan waarvan hij dacht dat het onze doelgroep is.” “Viktor heeft veel mensen op onze stand getrokken”. Wij pakken de opvolging serieus aan om het maximale uit deze leads te halen."

 

 

 

 

Bruno Meyer, eigenaar directeur Pittaman, Daddy Cool:

Event: Horecava 2019 te Amsterdam RAI

“Viktor heeft met z’n professionele input en onvermoeibare enthousiasme een onmiskenbare meerwaarde geleverd aan onze lancering van Daddy Cool op de Nederlandse markt.”

 

           

Gert-Jan van Streek: Directeur eigenaar van Avisi

Na Doorbraakgesprek: Over de eerste middag: Een berg ervaring, heel veel verhalen, voorbeelden en hands-on ervaring hebben ons geweldig gemotiveerd om serieus werk te maken van onze stand-journey. Aanrommelen is geen optie meer!

 

 

Marike Berkhuysen; Bewegingswetenschapper en nu storyteller, trainer, eigenaar van: Opvoedennu.nl

Je bent echt een contactmaker, je hele leven al dus. Een effectivie en gezellige contactmaker! Volgens LinkedIn nu dan formeel 10 jaar middels Stop-contact; gefeliciteerd en op naar volgende 10 jaar!

 

Arthur Charleston, presales consultant DXC.technology

Event: Intertraffic RAI Amsterdam 2018

“In de eerste samenwerking met Stop-contact tijdens de Intertraffic in de RAI merkte het standteam al snel dat Viktor de drempel wegneemt voor het maken van het eerste contact. Na een paar rake vragen weet hij snel de juiste mensen voor ons te selecteren vanaf het gangpad. Voor het team reikt hij ons de kapstok voor het vervolggesprek en maakt je deel van het één-tweetje. Die voorzet leidde ertoe dat wij als team konden scoren. Halverwege de beurs hadden we onze doelstelling op aantal gesprekken/leads dan ook al bereikt.”

 

Jan Altink, directeur WEWO Europe

Event; Beurs Facilitair '18

"Het aantal leads op de beurs facilitair verdrievoudigd in vergelijking met 2017, met dank aan  onze specialist Victor".

 

Gerben Morsink, Sales Engineer, WEWO Europe

Event; Beurs Facilitair '18

"Voor de Vakbeurs Facilitair hebben we zeer prettig samen gewerkt met Viktor. Samen hebben we een goed plan van aanpak ontwikkeld om het maximale resultaat uit de beurs te halen. Ondanks de weerstand op voorhand binnen de organisatie is na afloop van de beurs iedereen er unaniem over eens dat Viktor een zeer grote bijdrage geleverd heeft aan het succes van deze beurs. Het aantal leads is verdrievoudigd en door het selecteren op het gangpad de kwaliteit verbeterd!"

 

 

Els de Ridder, marketing manager HAVEP Workwear te Goirle

Event; A+A beurs in Dusseldorf, 4 dagen in november 2017

Viktor bracht op een professionele maar toch leuke manier de juiste prospects op onze stand. Door middel van een vooraf afgestemd scenario kwamen de klanten ineens bij de juiste contactpersonen terecht. Er was veel toeloop op de stand, maar zo werd iedereen toch steeds goed opgevangen. Via het spel element met de boks machine en Viktor als referee, was er ook steeds iets te beleven op de stand. Een geslaagde samenwerking voor ons!

 

   

 

We bouwden de eerste duurzame bank met een trippe AAA status.

VOEDSELBANKEN NEDERLAND; Project; "Beleg voor Anderen"

Betreft Event; Horecava 2012 en 2014
Viktor was recommanded by Leo Wijnbelt; Voorzitter Voedselbanken Nederland

‘Viktor Luttikholt is één van de weinige mensen die ik ken die niet alleen een beroep hebben, maar het beroep ook zijn! Als contactmaker zit het leggen van contacten hem in het bloed. Zijn meest uitgesproken competenties (onbegrensde creativiteit in combinatie met doelgerichtheid) zorgen voor relevante netwerkontwikkeling en opvallend veel leads bij beurzen en manifestaties. Wij zijn hem erg dankbaar voor zijn grote inzet voor de Voedselbanken met name bij de Horecava.'

Het standteam van de Voedselbanken Nederland op Horecava

 

 

Patrick Leering: Oprichter en eigenaar Decolegno

Event: HoutPro+beurs in Brabanthallen te Den Bosch, oktober 2017

De aanpak van Stop-contact is niet uniek maar wel zeer effectief. Het gaat namelijk om de persoon die het doet. Viktor bereid zich goed voor en weet de juiste snaar te raken bij de voorbij lopende prospect die anders niet de stand had bezocht.
Voor ons is Stop-contact absoluut van toegevoegde waarde om meer uit de beursdeelname te halen.

(In okt 2016 heeft Decolegno ook al 9 dagen samengewerkt met Stop-contact op de beurs Interieur Biennale te Kortrijk)

 

   

 

 

Referentie van Jolanda van Uijtert, oprichtster van Singlegolfers.nl

Functie; ervaren financieel interim manager

Event; Training op BBB Academy voor MECC Maastricht en Klankbordgesprek voor deelname KLM Open september 2017

Event; Klanbordgesprek en workshop/beurstraining Stop-contact.com bij BBB Academy MECC Maastricht; doelgroep was makreteers en salesmanagers.

 

Vorige week een uitermate boeiende beurstraining gehad op het Mecc van Viktor Luttikholt. Na die sessie op het Mecc hebben we deze week samen ook het Klanbordgesprek gehad. Doel daarvan was het plan van aanpak voor de communicatie en standflow op het KLM Open vorm en inhoud te geven vanuit mijn dienst. Dat één op één gesprek was ook een uitermate effectieve middag.
Boordevol ideeën huiswaarts, en zelf vervolgens ook in staat dat in mijn eigen verhaal en doelen te verweven. Ludieke vragen, mooie kaartjes gemaakt, en goede aanpak geleerd (nu nog doen!) om bezoekers te verrassen en te verleiden....

Stop-contact is er niet alleen voor de grote bedrijven en corporates maar ook voor zelfstandigen en kleine bedrijven die meer succes willen halen uit hun deelname. Mooi te merken dat deze kleine extra investering voor mij direct al resultaat oplevert in de voorbereiding. In een mum van tijd heb ik een frisse aanpak om uit te voeren op de stand. Het is tenslotte m’n eigen geld!!

 

 

 

Door; Marc Awater Communicatiemedewerker UWV

Event; november 2017; Week van de Ondernemer in RAI Amsterdam

"Viktor voorzag ons van een constante stand-flow naar de UWV stand en zorgde hierdoor dat vele ondernemers door onze UWV collega's geholpen konden worden met hun vraagstukken. Hierdoor zag menig Ondernemer in dat UWV veel meer is dan alleen sociale zekerheid. Namelijk een zeer brede dienstverlener op het gebied van de Arbeidsmarkt & partner in ondernemerschap!

(Het UWV werkte al 10 sessies van 3 beursdagen samen met Stop-contact tijdens  de Week van de Ondernemer)

 

 

            

 

Referentie van Jet Jansen, Marketing & Communicatie @ Omnivents en WaterGoed

August 8, 2017, Viktor worked with Jet in the same group
"Viktor heeft tijdens beide edities (zowel Event16 als Event17) laten zien waartoe hij in staat is. Hij dompelt zich onder in de informatie en het DNA van het bedrijf, hij leert de mensen kennen en wordt zo onderdeel van jouw bedrijf om het maximale eruit te kunnen halen. Zowel vooraf als tijdens de beurs deed Viktor waar hij goed in is. Vooraf bedenkt hij de meest waanzinnige concepten, en in het gangpad weet hij de bezoekers in te schatten en heeft binnen no time de persoonlijke aanpak om mensen geïnteresseerd op de stand te krijgen. Geen valse beloftes maar een charismatische en oprechte man die hier en daar met wat humor de mensen bij jou krijgt. Ook houdt hij de standhouders in de gaten, benut eenieder zijn/haar tijd optimaal en blijft iedereen scherp en gefocust? Zo niet, dan weet hij er een draai aan te geven om dit weer te bewerkstelligen.
Na de succesvolle eerste samenwerking werd er dan ook niet getwijfeld over het inhuren van Viktor voor een herhaling. Hij had de eerste keer de verwachtingen overtroffen en ook de tweede beurs was binnen no time duidelijk wat een samenwerking met Viktor voor extra dimensie meegeeft.
Viktor is een gouden vent, een feestje om mee samen te werken!"

 

 

 

Referentie van Eveline van Hassel, Sr. Project Manager Events van P-People

Event; NHG Congres te Leeuwareden

“Door de inzet van Stop-Contact was de gehele stand bemanning gebrand om veel traffic op de stand te genereren, wat dan ook een drukke stand tot gevolg had. Viktor heeft een duidelijke visie hoe dit te bereiken en weet mensen hiermee te motiveren.”

(Ook tijdens het NHG in de RAI werkte Bergman Clinics samen met Stop-contact en haalde hiermee weer vele huisartsen op de stand) 

 

     

 

Cisco Nederland; InfoSecurity & Storage nov 2015

Patrick Janssen, Marketing Lead Netherlands

"Viktor, bedankt voor de fijne samenwerking voorafgaand, tijdens en na afloop van dit event. In een zeer korte tijd heb je een concept neergezet wat ons heeft geholpen om een succesvolle beursdeelname te realiseren.
Je flexibiliteit, creativiteit en enthousiasme op de stand heeft inspirerend gewerkt. Bedankt!"

(al drie keer eerder werkte Cisco samen met Stop-contact tijdens de Infosecurity beurs en tijdens een intern klantevent in de RAI)

 

    

Een medewerker van het Cisco-team op de stand in contact gebracht met een relevante bezoeker.

 

Jacob Bonouvrie, Territory Field Marketeer at Nedis BV

May 1, 2015, Viktor worked with Jacob in the same group
De afgelopen twee jaar hebben wij enorm veel gehad aan jouw stop-contact momenten op de IFA in Berlijn. Deze strategie van leadwerving leidde ertoe dat we beide jaren ons doel van het gestelde aantal leads wisten te halen. Verder hebben we het eerste jaar enorm geprofiteerd van je kennis en ervaring. Je hele begeleiding en je prestaties op de stand, voelden voor het hele team als een ‘natural fit’. Beursdeelnames die op deze manier worden uitgevoerd zijn heel waardevol! Ik zou jou aan een ieder die op zoek is naar leads op een beurs kunnen aanbevelen. Voor ons is het een enorme ervaring geweest en het heeft ons een grote stap verder gebracht.

      

 

VanMeijel tijdens de Bouwbeurs

Peter Winkeler; marketing manager; "Loeiend succes"

Omdat wij op voorgaande beurzen al merkten dat potentiele klanten zich niet zo makkelijk lieten vangen, hebben wij voor deze beursdeelname -als experiment-de hulp ingeroepen van een ervaren beursstopper. Stop-contact werd ingeschakeld, drie dagen voordat de bouwbeurs haar deuren opende ... Met Stopcontact, een vernieuwde stand en een scherpe boodschap heeft VanMeijel enkele mooie stappen kunnen maken om meer uit de beursdeelname te halen. Met recht kan dus worden gezegd: “Een loeiend succes!” Hieronder meer informatie over de deelname en hoe dit succes tot stand kwam: 

 

Thema; "Wie volgt ... zal nooit voorop lopen"

 

Mario Weij, teammanager Reiniging, gemeente Amsterdam

Event; Schoonhouden is Simpel, act op Javaplein in Amsterdam Oost, 2014

"Een sublieme samenwerking met Stop-contact.com bracht een geslaagde actie, warme ontvangst en reacties!"

 

 

WEEK VAN DE ONDERNEMER MET UWV-NL

 

  

Hierboven het team van UWV & WSP tijdens hun standwerkzaamheden; 13 standdagen tijdens de WVDO.

 

Benno Nijland; UWV Nederland, Projectmanager Werkgeversdiensten UWV Werkbedrijf

Event; reeks van 13 deelname dagen in 2015; "Week vand e Ondernemer".

Viktor heeft het UWV vorig jaar geholpen in de voorbereiding en tijdens de beursdeelname; "De Week van de Onderneming" in Amsterdam.  Hij gaf een belangrijke bijdrage aan het ontwerp van het stand-communicatieconcept en de strategie van leadgeneratie. Door zijn creatieve input én zijn werkwijze tijdens de beurs werd het contact-maken voor ons standteam veel gemakkelijker.

Daarom helpt hij ons dit jaar (2015) bij de héle reeks van; “De Week van de Ondernemer”. Met zijn enthousiasme en energie zorgt hij tijdens de beursdagen voor het aanspreken en stoppen van bezoekers, de selectie van de juiste mensen en koppeling ervan aan ons standteam. Ook houdt hij ons team tijdens de hele dag scherp. Het aantal leads is meer dan verdubbeld. Ook zijn we beter in staat opvolging aan de leads te geven. Viktor heeft de verschillende teams ook getraind in het succesvol benaderen van leads tijdens een beurs. Kortom Viktor gaf glans aan deelname aan de Week van de Ondernemer voor het UWV.

 

 

   

Door Cyril Korver; Marketing & Eventmanager Ritchie Bros

Event; Sima Parijs 2015

Nogmaals bedankt voor jouw inzet voorafgaand en tijdens de SIMA beurs in Parijs. Je hebt ons enorm geholpen d.m.v jouw verfrissende ideeën en strategie voor leadgeneratie .
Het was mooi om te zien hoe je tijdens de beurs bezoekers liet stoppen en 'bespeelde' waardoor ze met een glimlach besloten de stand op te komen. Met meer dan 700 leads in krappe 5 dagen tijd was deze beurs een eyeopener en een waar succes!" Terugkijkend op deze beurs heb ik er vertrouwen in dat we samen iets moois zullen gaan neerzetten  op onze volgende beurs in Duitsland.

(Ritchie Bros werkte daarna op de beurs BAUMA weer een hele week samen met Stop-contact)

 

 

Arjen Buijs, Manager Sales at Heuvelman Sound & Vision

Beursdeelname; Event15

“Heuvelman heeft in de jaren al veel ervaring opgedaan met beursdeelnames. Tijdens Event15 wilden we het als team nóg beter doen. We wilden een echte top performance neerzetten. Daarvoor moet je uit je comfortzone komen. Dat getuigt van de wil om beter te worden!
Viktor bleek de juiste man om ‘out of the box’, vanuit een andere positie onze beursdeelname te perfectioneren. Niet alleen selecteerde Viktor tijdens de beursdagen de vele voor ons bruikbare bezoekers vanaf het gangpad om sneller en gemakkelijker in gesprek te komen met onze doelgroep. Ook hadden we met elkaar vooraf een brainstorm , bedachten we uitingen van onze nieuwswaarde, krachtige vragen en een prikkelende questionnaire om belangrijke informatie los te krijgen van bezoekers. Ook heeft hij met ons de aanpak van de follow-up slim opgezet. Zijn bijdrage gaf het team van Heuvelman Sound & Vision een groot inzicht hoe leadgeneratie op beurzen naar een hoger niveau kan worden getild”.
Aldus Arjen Buijs,Manager Sales at Heuvelman Sound and Vision

 

 

    

Hierboven selecteert Viktor als stopper tijdens IFA in Berlijn de retailers uit de grote stroom consumenten en professionals. 

 

Jan Vis; Marketeer NEDIS B.V.
Event; IFA 2013, september 2013 te Berlijn

Viktor, met jouw stop-contactmomentjes op het gangpad selecteerde je vele juiste leads van de consumenten. Deze strategie van leadwerving leidde ertoe dat we na twee dagen eigenlijk al ons doel hadden bereikt. De originele en waardevolle conceptmatige ideeën die je aandroeg in het voortraject, hebben ons op de juiste manier geprikkeld om uiteindelijk tot een succesvol standconcept te komen. Je hebt kennis van zaken, je hele begeleiding en je prestaties op de stand, voelden voor het team als een ‘natural fit’. Beursdeelnames die op deze manier worden uitgevoerd zijn heel waardevol! Wat ons betreft volgend jaar graag weer.

 

8 SECONDEN LUISTERFRAGMENT;
Klik hier om te luisteren naar een geluidsfragment
Van; Marc Schoutens, commercieel directeur bij Ambius, dochter van Rentokil.
Marc spreekt in een voicemail bericht zijn blijheid en verwondering uit over de behaalde teamprestaties van die eerste beursdag.

 

 

      

We deden een korte quiz onder braderie bezoekers. Daarbij paste dit keer een opvallend gouden jasje.

 

Viktor Luttikholt was recommanded by Tamara Tong Song, marketing manager

Bedrijf; Connect Hearing
Event; Braderie Huizen en Vleuten

Een stand regelen is één maar dan nog zorgen dat de juiste mensen je stand binnen komen…. Uit ervaring weet ik dat de product experts met passie en enthousiasme potentiele klanten vertellen over onze diensten, maar hoe ze die geïnteresseerden in eerste instantie moeten aanzetten tot een kort gesprekje, blijft toch lastig. En dus vroeg ik Viktor om dat te doen en dat ging geweldig. Met een niet commerciële uitstraling en insteek maakte hij een kort gesprek aangaan zeer laagdrempelig. Zo konden mijn collega’s in hun comfortzone blijven en doen waar ze goed in zijn: gesprekken voeren met de doelgroep. Mooi!

 

 

 

Op de laatste dag van de beurs kwamen alle standhouders inchecken bij Bovemij

 

Viktor Luttikholt was recommended by Loes van den Broeke, marketing manager Bovémij.
Bedrijf; Bovemij
Event; Automotive trade show, April 2014 Jaarbeurs Utrecht

Stop-contact.com heeft ons geholpen met onze beursdeelname op de Automotive Trade Show. Hoewel het bezoekersaantal helaas enorm achterbleef, kijken wij tóch terug op een aardig succesje! Dankzij Stop-contact.com hebben we meer leads dan ooit binnen gehaald en is het ‘op de beurs staan’ nog nooit zo leuk geweest”. Wij van de afdeling marketing én het beursteam hebben zowel in de voorbereiding als tijdens de beursdagen veel geleerd over “hoe het anders en beter kan”. Het creatieve concept ‘Kom even Bove bij mij’en de wijze van contact maken bracht een groot verschil voor ons én bezoekers. Het resultaat was er naar. Een volgende keer graag weer!

 

Greece, Athens

Company Name; www.Velissaridis.com

Exhibition; NEW LIFE EXPOWEDDINGS in Athens, jan 2014

Name; Yiannis Vellissaridis, Most famous Greec Photographer (on stage with all artist, actors and bands; U2, Robby Williams, Iggy Pop, Sting Sean Connery etc.

Personal hobbies-specialities; Bands, stage performances, dance, portrait, arts. 'Emotion captured'

 

"I would like to thank a lot the company Stop-Contact for its services on the marketing department.

In January 2014 I took part in NEW LIFE EXPOWEDDINGS in Athens. The strategy, the ideas and my program were based on Viktor Luttiholt’s directions. I thank him a lot because my sales increased a lot. His enthusiasm, his professionalism, his insights, his immediacy and many other qualities, paved the path to my success. I have booked many photo-shootings for the rest of my season here in Greece, while at the same time loads of new pathways are being opened for a worldwide carrier.
He is such a great professional!
You can learn more about me by visiting www.velissaridis.com

 

  

 

 

28 SECONDEN LUISTERFRAGMENT;

Klik hier om te luisteren naar een geluidsfragment

Van; Marc Schoutens, commercieel directeur bij Ambius, dochter van Rentokil.

Marc spreekt in een voicemail bericht zijn blijheid en verwondering uit over de behaalde teamprestaties van die beursdag.

 

Hydrowashr tijdens Beurs Facilitair jan 2016
Jan Melein Eigenaar

We hebben inderdaad een memorabele beurs beleefd die ook bij ons publiek met een lach in het geheugen gegrift zal staan. De eerste volgers hebben zich al gemeld. Viktor, wij zeggen je hartelijk dank voor je positieve bijdrage. " Het was haast te mooi om waar te zijn".

 

   
"De nieuwe manier van handenwassen vraagt slecht één borrelglaasje aan water"

 

 

Referentie;

LinkedIn; Lesley Langelaar-Thomas

English language copywriter for your B2B and B2C copy

Stars & Tulips

When visiting the Lediberg stand at (the marketing and communication trade fair) Marcom13, a salesman approached me. He asked me whether I would like to have a free paper notebook called a Lanybook. Sure, why not?! When this salesman inquired about my work, I responded by telling him that I’m an English language copywriter. Realizing my love of the written word, he then offered me a cute little “I love 2 write notebook”. Wow. This made my day.


To top it off, the Lediberg salesman signed the book label inside the front cover of my Lanybook. When reading the personalized sticker, I realized I was entitled to another notebook.  All I had to do was give Lediberg a ring or send the company an e-mail. When my first copy was full, I got in touch with Lediberg for another one. And we discussed notebooks. I told the salesman that I was more than willing to spread the word about their attractive products.


For years, book stickers have been used to advertise the bookseller. Viktor together with Lediberg, reinvented the book label by giving it a personalized facelift. When compared to the number of valuable business contacts gained at past trade exhibitions, this new lead generation strategy was far more successful — 12 times more valuable contacts.

 

 

Wie schrijft, die blijft op de stand van Lediberg bracht 12 x meer bruikbare leads tijdens MARCOM te Utrecht.

 

Referentie van Roy Heiner, winnende coach van de Volvo Ocean Race tijdens Werkzaamheden voor EON op de WVDO.

Viktor werkte met Roy tijdens 4 sessies van de Week van de Ondernemer in de stand van E.On

"Stop en neem contact op. Victor kan dat! Aldus Roy

 

 

 

Annette Wessels, eigenaar De klinker, speelplaats voor Kreativiteit
Beeldend kunstenaar en trainer in creatieve beeldende technieken

In het Goede werk ik met Viktor samen, waarbij we allebei onze kwaliteiten inzetten. Viktor als contactmaker en ik als coach. Het is ongelofelijk hoe gemakkelijk hij contact maakt en met mensen omgaat en voor zich weet te winnen. Toen ik naar de onderwijsdag in Kampen ging waar 500 leerkrachten (mijn doelgroep) zouden komen, had ik hulp nodig van iemand die op die dag in de stand, mij aan zoveel mogelijk leads zou kunnen helpen. Zelf gaf ik 3 workshops. Ik had een plannetje maar Viktor hielp mij aan een veel beter concept. Slim en doordacht en goed voorbereid. Hij haalde 100 leads binnen, een vijfde deel van de bezoekers en ook nog eens een paar hele waardevolle contacten. Ook kreeg ik nog een plannetje voor na de beurs. Ik ben zo blij met het resultaat, zonder zijn hulp was het niet wat geworden. Stop-contact maakt het verschil.

October 20, 2013, Annette was with another company when working with Viktor at Stop-contact.comReferentie; Ronald van Santen
Owner at Retail Sales Solutions , Lediberg

Met Viktor van Stop-contact.com kreeg Lediberg op Marcom13 in de Amsterdam RAI wel 12x (van 35 naar 420) meer waardevolle leads dan tijdens onze voorgaande beurzen. Onze buren vertelden me dat we de drukst bezochte stand hadden. Geweldig om te ervaren dat je met extra stopkracht, een creatief standcommunicatie concept en betrekkelijk weinig middelen op een beurs zo succesvol kunt zijn. Het thema; “Wie schrijft, die blijft” was helemaal raak. Notitieboekjes blijken nog steeds heel erg gewild als relatiegeschenk. Volgend jaar zeker weer deelnemen. Beurzen blijken zo heel waardevol voor Lediberg.

Dank Viktor!

Meer info over dit Stand-communicatieconcept
September 4, 2013

 

  


Florian Velthuizen
Owner at Retail Sales Solutions, RSS-shop.nl StationaryShop.nl and leesbrilonline.eu te Hoofddorp

Op de Marcom 2013 kennis gemaakt met Viktor.
Dankzij zijn bedachte concept voor Lediberg Benelux BV waren we totaal overdonderd door de respons die we kregen.
2 Dagen geweldig samengewerkt en aankomend jaar graag weer!
Florian Velthuizen
June 27, 2013 

 

Arjan Appel

Congress Company

"Ik heb op het EVC congres in Maastricht het resultaat van de inspanningen gezien van Stop-contact.com bij de stand van één van de sponsors. Indrukwekkend! hoe hier een team aan het werk was dat resulteerde in de drukste stand met de beste communicatieve triggers".
Arjan Appel, Directeur van Congress Company te Den Bosch, organisator van EVC Congres in MECC

June 2, 2010, Arjan was with another company when working with Viktor at Stop-contact.com

 

De kurken als onderdeel van  de drukste stand met de beste communicatieve triggers

 

Freek Houtepen, Owner GreenThumb Energy Solutions
Freek werkte met Viktor tijdens drie beurzen voor Essent; Horecava, Autoschade beurs Gorinchem & Hardenberg

Samen met "Stop-Contact Viktor Luttikholt een aantal zeer succesvolle beursdagen gedraaid. Contact maken met "lef" en "out of the box" is waardevol ook voor uw organisatie.

Gezamenlijk ervaarden wij een toename in het aantal beursleads!

Viktor bedankt voor je inspanning tijdens de afgelopen beurzen het was energiek, leerzaam en doeltreffend.

Wij zullen elkaar in de toekomst nog zeker vaker tegenkomen.
February 11, 2013

 

 

Marloes Van Wijk
Manager Carré Zakelijk at Koninklijk Theater Carré

Management supportbeurs
Met verbazing hebben ik en mijn collega’s staan kijken hoe vrij hij mensen aansprak op de beursvloer en enthousiast kon maken voor Carré Zakelijk. Het resultaat was er ook naar; met betrekkelijk weinig middelen ontwierp je samen met mijn team een super leuk standconcept dat bijna 10 keer (480 in 2 dagen) zo veel leads leverde als voorheen. Ik spreek de wens uit dat het bij ons volgende beursoptreden, Event 12 net zo gaat! Daarnaast ben je een prettig persoon om mee samen te werken! Veel dank!
December 30, 2011, Marloes was Viktor's client

 

   

Ook Koninklijk Carré bracht een lintjes regen aan bezoekers op de stand tijden Management Support in de Jaarbeurs. 

 

 

Patrick Heering; Directeur Heering B.V. 

Event; VIV Europe, Jaarbeurs Utrecht, 20-22 april 2010
‘‘De opkomst was zeer laag omdat het luchtruim was gesloten door de aswolk van de IJslandse vulkaan. Toch was de beurs, gezien de vele leads, op de eerste dag al geslaagd. Dankzij Viktor heeft Heering B.V. zich overduidelijk in de markt gezet'.

Heering B.V. produceert vrachtwagens, trailers en minibusjes voor het transport van eendagskuikens. In deze nichemarkt is Heering B.V. marktleider. Opdracht: ‘Meer internationale bezoekers omzetten naar leads.’
Viktor bedacht samen met Heering B.V. het concept ‘How do you improve your transport performance?’ Als stop-contact sprak hij transporteurs van eendagskuikens aan.

 

E.ON, Event; Het ondernemerscongres 2009, mei t/m juni 2009

Rob Borsboom Manager Sales and Channels van E.ON Benelux:
‘Viktor is gedreven in acquisitie en daarbij commercieel heel sterk, Super.’ Het aantal leads was zesmaal zo groot als in de eerste dagen en E.ON kreeg veel adressen voor de follow-up.
E.ON Benelux produceert en levert als een van de grootste energiebedrijven van Europa elektriciteit en warmte aan de particuliere en zakelijke markt.
Opdracht: ‘De resultaten van het salesteam verveelvoudigen’
E.ON wilde in contact komen met ondernemers die grote hoeveelheden energie afnemen. Topzeiler Roy Heiner was aanwezig om de link te leggen tussen ‘zeilen op topniveau’ en ondernemerschap. De eerste congresdagen brachten voor E.ON echter te weinig leads. Viktor paste de strategie en het standconcept van E.ON aan. Hij stond als ‘zeiler’ in zeilpak op de kop van de stand en prikkelde ondernemers de stand te bezoeken. De juiste ondernemers wel te verstaan!

Zeiler Roy Heiner: ‘Viktor staat als een rots in de branding. Hij laat elke passant overstag gaan.’

 

Viktor in zeilpak met Roy Heiner, winnend coach van Volvo Ocean Race

 

De Klinker, ‘speelplaats voor kreativiteit’
Annette Wessels, eigenaresse van De Klinker: 
Event; Lustrumfeest ‘Onbeschaamd opscheppen’, september 2009 in Nieuwleusen

‘Viktor is sterk in verleiden. Hij maakt echt contact.’
Opdracht: ‘Breng als gastheer de mensen op een ludieke manier in de stemming.’
De klinker leert je je kreatieve kracht te ontwikkelen en anderen te helpen bij hun kreatieve kracht te komen.

Belangrijk was dat de gasten gemakkelijk contact met elkaar zouden maken. Viktor zorgde direct voor een warm welkom en gaf iedereen met een paar creatieve en blije woorden een persoonlijke badge. Mensen die waren binnengeglipt kwamen terug om ‘ook zo’n badge te mogen dragen’!

 

  

 

Media Mixers
Twan van Dommelen, eigenaar reclamebureau Media Mixers:
 
Event; Marketingbijeenkomst Spoorloos, Universiteit Utrecht

‘Viktor zet mensen in beweging door ze te laten stoppen.’
Media Mixers is het reclamebureau met de kortste lijnen en staat voor direct, open, eerlijk en duidelijk communiceren.
Opdracht: ‘Presenteer onze crossmediale oplossing voor het programma Spoorloos aan een publiek van marketeers.’
Media Mixers deed mee aan een wedstrijd om het tv-programma Spoorloos crossmedialer te maken en zo de kijkers meer betrokken te houden. Viktor presenteerde het ontwerp, met scherpe vragen die het concept omkeerden: wat als u nu eens gezocht zou worden?
Mediamixers kreeg van het publiek de tweede prijs en werd bij Spoorloos uitgenodigd om de strategie nader uit te leggen.
Twan van Dommelen: ‘De doelstelling is geheel bereikt.’

 

 

Bestcon

Rob Jansen, sales director
Event; Bouwbeurs jaarbeurs Utrecht, januari 2009

‘Viktor haalde in twee dagen meer leads binnen dan wij in vier dagen met zijn vieren.’Bestcon produceert voor de betonbouw prefab beton en metselwerk. Voor de utiliteits- en woningbouw is Bestcon producent van prefab gevels, casco’s, vloeren en wanden.
Opdracht: ‘’Laat maar eens zien wat je meerwaarde is op de beurs.’
Viktor wist als ‘reporter’ van BBR (Bestcon Beurs Radio) met korte, gerichte vragen de architecten en projectontwikkelaars uit het publiek te selecteren en in de stand te introduceren. Zo kreeg hij snel het hogere kader uit de bouwsector enthousiast voor de diensten van Bestcon.
Rob Jansen: ‘Niet bruikbare bezoekers werden op een vriendelijke manier buiten de stand gehouden.’


Jeroen Steenbakkers
Sales Manager at INCONTROL Simulation Solutions

He Viktor, dank voor je hulp en richting die je gaf bij onze beursvoorbereiding naar ICT & Logistica. In onze voorbereiding heeft je 9-stappenplan ons een goede structuur gegeven. Je bracht een grote berg aan ideeën en slimmigheden binnen die we konden uitwerken. Je creatieve ideeën en concrete acties waren zeer welkom!
November 28, 2012


Rob van Viegen
Dir./eigenaar van Yellow Wings Flight Simulator, coach/trainer bij De Gele Vogel en associé bij Smart group mobiliteit

Ik heb onlangs een eerste gesprek met Viktor gehad en in minder dan een half uur had hij al heel veel creatieve en makkelijk uit te voeren acties benoemd, waarmee ik mijn bedrijf beter onder de aandacht kan brengen. De volgende dag kreeg ik van hem een mail die hij had gestuurd aan een grote organisatie, om mijn bedrijf te promoten bij hen. De manier waarop het bericht was opgesteld was zodanig uitnodigend, dat ik bijna een afspraak met mijn eigen bedrijf zou maken! We hadden dat niet afgesproken, maar het enthousiasme van Viktor is zodanig dat hij voorvarend gaat kijken waar mijn bedrijf waarde kan hebben. Iemand die niet alleen met je mee-denkt, maar die ook direct met je mee-doet. Een boost voor de marketing van je bedrijf en ik popel om met zijn voorstellen aan de slag te gaan. Zeer de moeite waard om contact met Viktor te zoeken!

Rob van Viegen
Dir. Yellow Wingsless

 

Barbara van Waveren
Werkzaam als vrijwilligster bij de Voedselbank Nederland en verantwoordelijk voor de Beursdeelname aan Horecava 2013

Dankzij Viktor werd het eerste RAI bezoek van Voedselbank NL een enorm succes. Dit vertaalde zich in vele nieuwe contacten met voedselleveranciers en stevige mediaaandacht. Met grote betrokkenheid, Inzet, enthousiasme en professionaliteit heeft hij Voedselbank NL in staat gesteld zich op de HORECAVA te presenteren als een volwaardige partner voor grote voedselleveranciers. Hij wierf sponsoren, begeleidde de stand van concept tot uitvoering, trainde de
standbemanning en trok gedurende de hele beurs nieuwe aandeelhouders van de Voedselbank de stand in. Dank en hulde aan Viktor!
April 10, 2012, Barbara managed Viktor indirectly at Stop-contact.com

Over het bijzondere concept mbt 'rekninghouders en aandeelhouderschap" tijdens de deelname van de Voedselbank schreef ExpoVisie (het vakblad voor beursminnend Nederland) een artikel van 4 pagina's

 

 

Hans Bartelds

Operations Director Kisuma chemicals BV Veendamless

Viktor, heel krachtig en treffend hoe je op het laatst van alle voorbereidingen toch het echte gewenste contact tussen onze medewerkers, de buurtbewoners en bedrijf wist te initiëren. De Chemie die ontstond door je speelse gekozen vorm, op 'De Dag Van De Chemie' was geweldig. Het heeft on contacten / aanbevelingen opgeleverd van 300 buurtbewoners. Geweldig Bedankt

Hans Bartelds Operations Director Kisuma chemicals BV Veendam
January 23, 2012, Hans was Viktor's client

 Sylvia van de Nobelen
Schober Information Group Nederlandless, Marketing Manager DR3DATA
Blij waren wij met Viktor tijdens onze deelname aan de MarCom 2011 op 15 en 16 juni 2011. Viktor mag zich met recht een 'contactmaker' noemen. Hij bracht ons in contact met vele beursbezoekers door hen op een zeer creatieve, spontane en leuke manier te benaderen. Met de hulp van Viktor was onze geringe ervaring met beursdeelnames niet langer een drempel bij het opdoen van vele interessante leads. Dank! Groet, Sylvia van de Nobelen, Schober Information Group Nederlandless
January 19, 2012, Sylvia was Viktor's client
 

Syntri B.V.

Directeur Anne Kingma
Event; Bedrijfscontactdagen, 4 en 5 november 2009, Martinihal Groningen

‘We kregen complimenten van bezoekers over de manier van aanspreken.’
Syntri ERP B.V. is leverancier van zelf ontwikkelde, flexibele MKB-bedrijfssoftware voor Noord-Nederlandse productiebedrijven en zakelijke dienstverleners.
Opdracht: ‘Help ons aan heel veel leads’
Syntri had voor deze bedrijfscontactdagen een eigen communicatieconcept bedacht: ERP-oké of ERP-weg ermee. Viktor gaf aan dit thema concreet invulling door bezoekers gerichte vragen te stellen. Zo bracht hij behoeften en wensen van gebruikers in kaart. Syntri weet nu hoe het MKB kijkt naar de ERP-pakketten.
Anne Kingma:’ Een boost aan informatie en veel nieuwe contacten.’

 

L&R 

Jolanda van Dijk, marketing manager L&R:
Event; CWS Congres 17 en 18 november 2009, Beatrixgebouw Utrecht

‘We kregen een award voor de drukst bezochte stand met de beste communicatieve triggers.’

L&R is een gespecialiseerde Europese leverancier van wondverzorgingsmaterialen.
Opdracht: ‘Zorg dat onze workshops vol komen.’
L&R was op de beurs om via workshops twee producten te promoten. Deze waren verpakt met een X en een ?. Viktor, in een opvallend wit overhemd vol X- en ?-tekens, sprak bezoekers aan. Hij bracht hen bij hun verlangen meer te horen over X en ? bij een bepaalde wondproblematiek.
Resultaat: de twee workshops waren geheel bezet.


L&R vond de bijdrage van Viktor zo waardevol dat er een vervolgopdracht kwam:
Event; Internationaal congres voor cardiologen en wondverpleegkundigen, 25-26-27 februari 2010, MECC Maastricht
Opdracht: ‘Cardiologen winnen voor onze nieuwe producten en dienstverlening. Plus een training van ons standteam.’

 

Jolanda van Dijk: ‘Viktor raakt en verrast bezoekers echt! Hij maakt hen bewust van de keuzes die ze zelf willen maken.’

Viktor bracht Nederlandse en Belgische specialisten bij elkaar door hen te vragen naar maatwerk behandelingen. Daarop konden zij zich in de stand een maat-overhemd laten aanmeten. L&R vroeg intussen door naar het netwerk achter hun netwerk.
Het resultaat: 330 procent meer leads dan verwacht. Viktor bracht bovendien met een succesvolle training de afdelingen sales en marketing op één lijn.

 


 

Mastermate
Een beursbezoeker achteraf zei het volgende ...
Event; Domotica beurs voor Smarthomes, Evoluon Eindhoven, 2009

‘Wat een bijzonder leuke manier waarop je me benaderde. Dit heb ik nooit eerder meegemaakt.’

Mastermate levert als technische groothandel alle producten voor de bouw, geeft advies en helpt producten van verschillende merken succesvol te implementeren.
Opdracht: ‘Stopkracht leveren.’
Viktor wist vele bezoekers naar de stand te brengen met de vraag: ‘En wat als u nu straks naar huis rijdt? Hoe gaat u al die prachtige en slimme ontwikkelingen implementeren en bestellen?’ Hij nodigde de mensen uit voor een bezoek aan het eigen Domotica Experience Centre van Mastermate en wist vele bezoekers voor de stand te selecteren.
Gezamenlijke evaluatie: ‘We hadden er meer uit kunnen halen als Viktor eerder en nadrukkelijker was betrokken bij het neerzetten van het standconcept.’

 

Chadli Hachani
Hfd. marketing at TopParken

Erg prettige samenwerking en een positieve aanvulling op onze beursdeelname (SHI2011, Utrecht Jaarbeurs)!

Succes met het doorzetten van je plan!
April 21, 2011, Chadli was with another company when working with Viktor at Stop-contact.com

Arie den Hartog
Algemeen Directeur BUKO Bouwsystemen

Werken met Stop-contact.com gaf ons; een heel goed gevoel, het team is vol lof. We stonden voorheen heel passief in de stand, 3 mannen met handen over elkaar. Nu hele andere manier van markt- en bezoekers benadering, grote hulp voor standteam, je hebt hen in hun kracht gezet en ze vonden het werken erg prettig. Het thema "groen, flexibel en duurzaam bouwen" heb je heel heel krachtig doch speels in concept en werkvorm uitgewerkt. BUKO Bouwsystemen bouwt samen met Stop-contact.com met "groene handjes" verder aan duurzame tijdelijke en permanente bouwconcepten.
November 7, 2010, Arie was with another company when working with Viktor at Stop-contact.com

 

Anne Kingma

Directeur Syntry ERP en CRM bedrijfssoftware MKB
Specialist in logistieke bedrijfssoftware. Sterk gericht op verhogen van productiviteit, efficiency en rendement.
Viktor heeft in zeer korte tijd concreet invulling kunnen geven aan ons globale beursthema : ‘ERP weg er mee’ / ‘ERP goed idee’. Mede dankzij zijn werk op de kop van onze Syntri stand kon ieder teamlid optimaal functioneren tijdens de Bedrijven Contactdagen. Heel prettig om met dit concept zo met hem te werken. We kregen zelfs complimenten van bezoekers over de manier van aanspreken. Het heeft geleid tot vele bruikbare contacten en ons een verbeterd inzicht gegeven in het door ons te voeren salesproces.

September 24, 2010, Anne was with another company when working with Viktor at Stop-contact.com
 

 

Koos Overbeeke
Demand Management Expert onthult de geheimen van succes in Outsourcing of SSC

Victor heb ik leren kennen als een scherp analyticus en een vasthoudende meedenker. Een man die geen rust heeft voor jou salespitch klinkt as een klok. Nooit eerder iemand meegemaakt die zo is gefocused op het winnen van klanten.
December 10, 2009, Koos was Viktor's client

Albert de Haan
Crisishulpverlener Huiselijk Geweld en Huisverbod bij Xtra

Viktor belde mij op in een weekend. Dit n.a.v. een uitnodiging voor een workshop Stenen Stapelen, die ik hem gestuurd had. Hij vroeg of ik tips wilde ter verbetering van mijn aankondiging. Dit aanbod greep ik met beide handen aan, want tot nu kreeg ik weinig reacties. Met zijn suggesties ging ik gelijk aan de slag en ik veranderde de titel in ‘Ga stapelen als de druk te hoog wordt’. Ik noemde de resultaten die mensen zouden behalen na het volgen van de workshop. Binnen 30 minuten (op zondag) had ik de eerste aanmelding binnen en anderen gaven aan belangstelling te hebben. Ik kan dan ook Viktor uit de grond van m’n hart aanbevelen aan een ieder die nieuwe klanten, leads of resultaten met zijn bedrijf wil bereiken. Door het spontane aanbod, zijn betrokkenheid en inzet (zelfs in het weekend), de creatieve maar praktische ideeën leiden direct tot resultaten. Met zijn aanpak onderscheidt hij zich van anderen”. Ik kan me goed voorstellen dat hij op vakbeurzen heel veel leads binnenhaalt voor bedrijven. Dank!less
November 12, 2012, Albert was Viktor's client

Caroline Renette
(Dans)Coach, counselor & trainer. Brengt je leven in beweging.

Onlangs ‘contact-gemaakt’ met Viktor tijdens het Management Support Event in november. Direct geraakt door de ongelofelijk leuke en originele beursstopper voor Theater Carré. Meteen het podium gepakt en een filmpje opgenomen, en nu natuurlijk benieuwd naar het resultaat .... :-)
December 7, 2011, Caroline was Viktor's client

Ellen Samwel
Owner - L-Group

Bedankt voor de goede training en adviezen! Top, hier hebben we iets aan!
March 17, 2011, Ellen was with another company when working with Viktor at Stop-contact.com

Henk Wilmink
Directeur ISES, Coaching & Consultancy

Viktor, je hebt met je standconcept en stop-contact echt iets toegevoegd aan onze beurs. De bezoekers kwamen (door jou) als het ware ‘vanzelf’ onze stand binnen. Er waren momenten dat we het maar net aankonden. Super beursdagen gehad dankzij jouw inbreng! Henk Wilmink, algemeen directeur ISES, Overheid en ICT, Jaarbeurs te Utrecht.
June 23, 2010, Henk was with another company when working with Viktor at Stop-contact.com
 

Johan Douwes
Directeur at Utrechtse Ondernemers Academie

Stop-contact.com als winnaar van de Publieksprijs Ondernemer van het Jaar 2010

Als Utrechtse Ondernemers Academie houden we een Dragon's Den wedstrijd waar ondernemers de gelegenheid krijgen zich te presenteren.
Viktor won overduidelijk en terecht. Zijn passie, overtuigingskracht en het geloof in de werkwijze van Stop-contact deed een vonk overspringen op de toehoorders!
June 22, 2010, Johan was with another company when working with Viktor at Stop-contact.com

 

 

Robert Witlox Ondernemerscoach

November 1, 2009, Robert was Viktor's client
You need a spark to create passion !
Viktor 'staat waarvoor hij staat'. Hij is vol compassie over zijn werk, is creatief en duikt helemaal in je bedrijf en puzzelt net zolang totdat hij weet wat jouw klant ECHT interessant vindt aan jouw product of dienst. Daarna zorgt hij op de beurs voor een stampvolle database aan nieuwe potentiële klanten. Zorg dus dat je je goed voorbereid als hij je bijstaat. Anders zou het wel eens kunnen dat je het (net als ik) niet bij kunt houden met nabellen :>)less
 

Mignon Weg

HR Projectcoordinator bij ConQuaestor I Eigenaar at Training- en Vergaderhotel De Bosrand  

Event; Nieuwjaarsborrel ConQuaestor Utrecht

Het Goede....... Een aanrader!

Vorig jaar hebben we bij ConQuaestor, samen met Viktor Luttikholt, van Het Goede een bijzondere nieuwjaarsborrel georganiseerd! Op een erg ludieke wijze heeft Viktor "het Goede" binnen onze organisatie gebracht. Als parachutist brak hij tijdens de speech van onze directie binnen om Het Goede (nieuw jaar, nieuwe voornemens) over te brengen. De opgestelde vragen over cultuur werden middels geluksgesprekjes besproken met onze medewerkers. Een hoop energie kwam vrij! Onze wensen zijn aan een ballon gehangen en symbolisch "los"gelaten!

Een bijzonder en uniek event! Viktor is een creatieve, ondernemende persoonlijkheid... fijn om mee samen te werken!Olaf Wijman
Ondernemer, productmanagement, in- en verkoop, medische disposables, e-trainingen, ondernemer en adviseur in de zorgmarkt.

Een aantal jaren samen met Viktor in de medische branche gewerkt. Viktor is een serieuze, authentieke en inhoudelijk sterke gesprekspartner, stelt duidelijk zijn doelen en gaat voor resultaat! Ik ben er van overtuigd dat Viktor met zijn STOP-CONTACT voor elk bedrijf de nodige resultaten kan boeken op vakbeurzen en netwerkbijeenkomsten.
March 1, 2010, Olaf was with another company when working with Viktor at Somas Orthopedie

Monique Robaeys
at Santé-Ro

Deze man is een ware kunstenaar in zijn vak. Door zijn magie worden de potentiële klanten als vliegen naar een pot stroop getrokken.
April 18, 2011, Monique studied with Viktor at University of Groningen

 

 


< Terug naar het nieuwsoverzicht
Wat klanten zeggen zeggen over Stop-contact'"Nou dan mag je ook ons wel adviseren over de stand en hoe wij daar beter kunnen presteren mbt nieuwe leden/leads"
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008