raakt met lading
maandag 16 september 2013

Eerste Appelplukdag op de Middenmeern, Amsterdam Oost

Fruit4sport brengt zaterdag 21 september samen met Stop-contact.com op sportcomplex de Middenmeern de eerste Appelplukdag met Wethoudster Nevin Ozutok

Fruit4sport en Stop-contact.com werken momenteel aan het promotieplan voor 'de eerste appelplukdag' op het sportpark de Voorland-Middenmeern. Het is het grote terrein van het oude Ajaxstadion. In het stadsdeelkrantje Oost-Amsterdam werd de happening al aangekondigd als 'het eerste Oogstfeest'. Iedereen kan meehelpen appels plukken, zie hieronder.

 

Vorig jaar zijn op dit terrein 500 fruitbomen geplant. Doel van de aanplant; 'Het bevorderen van een gezonde leefstijl'.

 

Onder de noemer Fruit4sport kunnen sportverenigingen en bewoners fruitbomen adopteren en het fruit aanbieden in de sportkantines. Dit jaar zal er voor het eerst worden geoogst. Daar maken we op zaterdag 21 september een klein feestje van.

Van 11.00 tot 13.00 gaan we met een groep vrijwillgers en stadsdeelwethouder groen Nevin Ozutok appels plukken en deze vervolgens uitdelen aan de sportverenigingen. Wilt u meedoen? U kunt zich nog opgeven bij h.velders@oost-amsterdam.nl.

Of morgenvroeg gewoon langskomen kan ook.

Staande voor de Jaap Eden Ijsbanen aan de Radioweg pakt u de linker ingang. Daar verzamelen we ons rond 10.45 in de grote groene schuur.

Bij deze; U bent van harte welkom! Tot ziens ...

 

 

 

 


< Terug naar het nieuwsoverzicht
Eerste Appelplukdag op de Middenmeern, Amsterdam Oost
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008