raakt met lading
dinsdag 13 november 2012

Stopkracht en verandering van tactiek brengt meeste leads

Wat nu als u als marketing- of salesmanager besluit om deel te gaan nemen aan een vakbeurs en u het aantal leads drastisch wilt verhogen? U kunt dan verschillende dingen doen maar welke taktische move brengt het grootste resultaat? Wat blijkt is dat u het snelst de meeste winst behaalt als u eerst de tactiek van uw spelwijze aanpast aan de kwaliteiten van uw spelers. Daarover meer.

 

Bij de meeste opdrachtgevers waar ik voor werk is het overduidelijk. Op de beurs willen we contact maken met vreemde bezoekers en zo nieuwe leads 'scoren'. Juist dat 'contact maken met vreemden' vanaf het gangpad komt bij vele standteams maar moeizaam tot stand. Het werken op de stand blijkt dan pas een 'onverwacht' moeilijke klus.

Veelvuldig contact maken
Hoe verkrijg je nu wel veel bruikbare leads als je team het contact maken met vreemden maar eng of lastig vindt. Hoe laat je nou iemand stoppen, maak je op een prettige manier contact en hoe maak je hem dan nog enthousiast voor uw bedrijf? Hoe weet je of die bezoeker überhaupt wel iets voor u kan betekenen? Hoe maak je effectiever contact op beurzen? Als je de wijze van contactmaken van uw team kritisch onder de loep neemt, danpas komt met een oplossing en vervolgens de gang van zaken slim organiseert, dan kunt ook u met enkele kleine aanpassingen 4-6 keer meer leads behalen. Dat heeft Stop-contact.com al voor vele opdrachtgevers laten zien. Hoe kwam dat resultaat nu concreet tot stand?


Selecteren en koppelen

Wat blijkt is dat het werken met een stopcontact opdrachtgevers op een hele prettige manier een oplossing geeft voor een groot probleem. Het levert teams gemiddeld 4-6 keer meer bruikbare leads. Dat kan ook bij u. Als contactmaker fungeer ik als stopcontact op de kop van uw stand en werk ik mee binnen uw team. Door de ludieke krachtige stop-contactmomentjes die ik op het gangpad maak met bezoekers krijg ik hen in mum van tijd enthousiast voor uw bedrijf. Alleen die mensen selecteer ik en breng ik in contact met één van uw medewerkers.


De voorzet komt vanaf het gangpad

Stop-contact.com kan als geen ander dat eerste contactmoment op het gangpad bijzonder en krachtig maken. Zo kunt u de tactiek van werven binnen uw team aanpassen zonder de teamsamenstelling te veranderen. Zo kan 1 stopcontact heel snel en vakkundig een standteam een veelvoud aan bezoekers leveren. De score van het aantal leads van uw team verandert hiermee automatisch. Daarbij; het levert u en uw team nog veel méér op! Dat leest u in mijn nieuwsbrief onder het kopje "wat het u oplevert".


< Terug naar het nieuwsoverzicht
Stopkracht en verandering van tactiek brengt meeste leads
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008