raakt met lading
donderdag 13 april 2017

Op de stand van Omnivents Watergoed ontstaan de beste eventmixjes

Hoe Omnivents je verwent tijden en na de beurs ...

 

Gisteren beleefde Omnivents Watergoed met Stop-contact de eerste beursdag op Event 17. Eventprofessionals komen naar deze beurs om inspiratie op te doen waarmee ze de komende feesten, partijen, bedrijfsevents en personeelsuitjes vorm en kleur kunnen geven. Er verandert veel in deze branche ... en zo ook de opzet van de beurs! Het is een levend en actief geheel van stands met vele live show activiteiten.

Omnivents Watergoed staat, op donderdag 13 april vanaf 10.00 uur weer klaar met een voltallig standteam. De tweede en tevens laatste dag is altijd topdag en dat betekent topdrukte op de stand en gangpaden. Grote kans dat je voor onze stand wél wordt aangesproken, wordt betrokken en verleid om je eerste eventmix voor je komende event alvast samen te stellen.

 

Bij Omnivents kun je terecht voor alle actieve en beetje ruige buitenactiviteiten. Echter op locatie Watergoed bij Valburg is er ook ruimte genoeg voor een nette vergadering of serieuze bedrijfsbijeenkomst. Op Watergoed kun je zo het nette afwisselen met wat geklieder in de modder of buitenlucht. Zo wissel je je mindset tijdens een congresdag. Of je vult een gehele dag met een waardig spectakel op het water, in de modder, op het strand, tokkelen over het water, paintballen in een echt bos of quod of Landrover rijden over ruige paden. Wedden dat je die beleving met collega's nog vaker bespreekt?!

 

Op de stand in de Jaarbeurs te Utrecht kunnen bezoekers vanuit een impressie-video al een idee krijgen wat zo'n dag voor beleving kan brengen. Direct erna wordt je naar een Landrover geleid van waaruit je aan de hand van 25 foto's activiteiten kiest die je voor je komende event wilt inzetten. Zo stel je eigenlijk direct al je eigen eerste eventmix samen. Die mix wordt door Wim, de professionele barman en gastheer op Watergoed, speels omgetoverd tot een heerlijke cocktail. En óf die smaken, natuurlijk! 

 

We zien je graag op Event 17, stand A002 om je eerste event van het jaar kleur en inhoud te geven.

Je kunt je gratis inschrijven voor een bezoek aan de Jaarbeurs op www.event.nl

 

    


< Terug naar het nieuwsoverzicht
Op de stand van Omnivents Watergoed ontstaan de beste eventmixjesEen impressie van de beursdeelname van Omnivents Watergoed
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008