raakt met lading
maandag 7 augustus 2017

Over de workshop van BBB-Academy van MECC Maasticht; Leadgeneratie een Makkie?!

Op 30 augustus gaf Viktor Luttikholt van Stop-contact.com een interactieve presentatie;"Leadgeneratie een Makkie?!"

Doelgroep; Marketing- en salesmanagers in voorbereiding van BBB, MECC Maastricht

In de aanloop naar de BBB verzorgde Stop-contact samen met de BBB-Academy een workshop, speciaal gericht op beursverantwoordelijk managers. Deelnemers kregen de denk- en werkwijze van Stop-contact voorgelegd waarmee zij hun standteam nog beter kunnen faciliteren op leadgeneratie en communicatieconcepten. Met deze werkwijze komen standteams van opdrachtgevers van Stop-contact gemiddeld 6x vaker gemakkelijker in contact met hun doelgroep.  Zo haal je 6x meer uit je beurs .... En daar draait het toch om?

Natuurlijk was er ook ruimte om vragen te stellen en om ervaringen van andere deelnemers uit te wisselen. De sessie bracht vele concrete inzichten en oplossingen, een werkwijze en mogelijkheden zodat ‘bedrijven uiteindelijk hun standteams succesvoller kunnen laten deelnemen aan beurzen’

 

"Leuke Sessie Viktor! Boordevol energie weer onderweg naar huis"

Aldus Jolanda van Uijtert van Singlegolf.nl

 

 

Viktor Luttikholt, oprichter en eigenaar, ondersteunt en adviseert marketeers en standteams voorafgaand en tijdens beursdeelnames met verschillende diensten op gebied van strategie leadgenerratie, stopkracht en creatieve mondelinge communicatieconcepten.

 

1) Stopkracht tijdens de beurs en alles wat daar voor nodig is. Stop-contact laat tijdens de beurs op het gangpad passerende bezoekers stoppen, maakt dan contact, selecteert en koppelt enthousiast gemaakte bezoekers aan uw standteam. Standteams komen zo (gemiddeld 6x vaker en in contact met bezoekers die je écht wilt spreken. Wat daar verder bij komt kijken hoor je tijdens de workshop op het Mecc of via Viktor zelf.
2) Concept en standteam training in de voorbereiding van de beurs. Indien gewenst ontwerpt Viktor samen met marketeers een creatief stand-communicatieconcept en geeft hij een interne standtraining; Het concept draagt hij samen met u dan over op het standteam. In de manier waarop dat wordt gedaan ontstaat er draagvlak, focus en krijgen individuele standmedewerkers taken en concrete acties om uit te voeren.

 

Voor die beursverantwoordelijk managers die de workshop hebben gemist heeft Stop-contact voor deelnemers aaan de BBB een speciale aanbieding met betrekking tot  het Klankbordgesprek. Deelnemende bedrijven kunnen een maatwerkgesprek plannen  voor een ochtend- of middagsessie in september.  

 

Stop-contact is geregistreerd bij de CRKBO

  

 


< Terug naar het nieuwsoverzicht
Over de workshop van BBB-Academy van MECC Maasticht; Leadgeneratie een Makkie?!Viktor Luttikholt van Stop-contact.com over stopkracht en strategie leadgeneratie
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008