raakt met lading
zaterdag 3 september 2011

Stop-contact.com in Oosterpark voor Cleanpicnic.nl

Een duurzaam clean picnic-kleedje voor een schoner park

 

Op donderdag 1 september werd het 'placemaking' voor het toekomstige Oosterpark te Amsterdam door het stadsdeel Oost verder toegelicht. Stop-contact.com hielp Cleanpicnic.nl bij de presentatie van hun picnic-kleedje. Het kleedje heeft twee functies omdat het na gebruik in vier simpele stappen een vuilniszak wordt. Ook in het Oosterpark werd deze ludieke oplossing met open armen ontvangen. Het is de oplossing voor het vele zwerfvuil in de vele parken! 

CleanPicnic biedt bedrijven de mogelijkheid om hun eigen CleanPicnic-kleedjes te laten maken en deze gratis aan te bieden aan het picknickend publiek. Het kleedje is 1 bij 1 meter en gemaakt van gerecycled plastic. Bestel uw eigen unieke CleanPicnic-kleedje."Lig in het midden van de belangstelling van Picknickend Nederland en laat een stralend effect achter". Zo kan iedereen genieten van glanzend schone parken, stranden en andere recreatiegebieden.

 

 

Tijdens de presentatie van 'Placemaking Oosterpark' konden ondernemers, ambtenaren van het Stadsdeel Oost en gebruikers van het park op uitnodiging de prestentatie bijwonen. Stop-contact.com wist voor Cleanpicnic van de vele aanwezige genodigden de juiste mensen aan te spreken, te triggeren en zo te selecteren voor een uitgebreidere kennismaking met Twan van Dommelen. Hij is met Thijs Verheugen oprichter van Cleanpicnic.nl


< Terug naar het nieuwsoverzicht
Stop-contact.com in Oosterpark voor Cleanpicnic.nlDe afscheurbare Cleanpicnic-kleedjes straks in alle parken
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008