raakt met lading

Een effectieve werkwijze van leadgeneratie voor standteams

De twee belangrijkste succesfactoren voor uw beursdeelname zijn:


1) Vergroten van de toestroom van het aantal relevante bezoekers op uw stand
2) Een creatief en krachtig stand scenario, waarmee je team bezoekers verrast, verandert en verovert. Geef daarom vorm, kleur en inhoud aan de stand journey

 

'Professionele contactsport'.

Stop-contact ontwerpt stop-contactmomenten voor op de kop van uw stand. Daarmee selecteer ik tijdens uw beursdagen binnen 1 minuut de voor u relevante passanten. Eenmaal nieuwsgierig en enthousiast gemaakte bezoekers worden met een concrete behoeftevraag gekoppeld aan uw team. Deze bezoekers blijken steeds weer potentiele kansen die momenteel veelal uw stand voorbij zouden zijn gelopen. Zo verhogen we samen tijdens de beurs de toestroom van bezoekers voor uw team met een factor 3-6. Ieder doet zo waar ie goed in is en zo maken van beursdeelnames een 'professionele contactsport'.

Desgewenst geven we samen kleur, vorm en inhoud aan het stand scenario voor de stand journey


Contact Stop-contact voor

stopkracht, strategie en ontwerp van uw stand-scenario, een blauwdruk voor stand team van stand journey en standtraining. Het blijken de 4 benodigde ingrediënten voor uw team waardoor bezoekers na de beurs iets ánders gaan doen, iets gaan láten of nóóit meer zullen vergeten. Maak kennis met de werkwijze van Stop-contact en ervaar dat effectief leads genereren op beurzen een vak is dat je met een team vanuit verschillende competenties benadert. 

 

Kom verder

Contact Viktor Luttikholt van Stop-contact op +31 (0)6 33082505. 

 

Referentie van Eveline van Hassel, Sr. Project Manager Events van P-People
Event; NHG Congres te Leeuwareden
“Door de inzet van Stop-Contact was de gehele stand bemanning gebrand om veel traffic op de stand te genereren, wat dan ook een drukke stand tot gevolg had. Viktor heeft een duidelijke visie hoe dit te bereiken en weet mensen hiermee te motiveren.”

 

 

 

Contact maken vanuit een ander perspectief
Fotografie Irene Vijfvinkel van Pentagramcherry.com
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008