Workshop stand-scenario: Geef vorm, kleur en inhoud aan jouw komende stand journey
Beste [Voornaam],

Word mijn VIP-GAST en neem gratis deel aan mijn workshop. De workshop wordt gegeven aansluitend op de publicatie van mijn nieuwste artikel: "Ook de standbezoeker heeft een customer journey".

Hier de link naar het artikel van Stop-contact uit de laatste Expovisie: Dit artikel vormt de basis voor de workshop over leadgeneratie op beurzen. De workshop vindt plaats op 16 en 17 mei van 14.00 tot 15.00 uur.

Geinteresseerd? Lees dan verder ....

Wil je voor jouw komende beursdeelname ook een stand-scenario opzetten? Kom dan naar de workshop tijdens de beurs 010Area.live in Rotterdam Ahoy. De workshop is voor een selecte groep deelnemers. We moedigen je aan om samen met je collega deel te nemen. Stuur de mail dus door naar je toekomstige collega 'scenario schrijver'.

In deze workshop brengen we voor jou als marketing-, sales-, communincatie- of beursverantwoordelijk manager een nieuw inzicht namelijk hoe jij je team beter kunt faciliteren met een eigen stand-scenario. Het geeft je ook een beter vooruitzicht: een succesvolle beursdeelname met heel veel meer relevante gesprekken. Je team komt straks gemakkelijker en gemiddeld 6x vaker in contact met bezoekers uit jouw doelgroep. Je krijgt een slimme manier van leadgeneratie voor ogen die mijn voorgaande opdrachtgevers gemiddeld 6x meer relevante leads oplevert. Wil je alleen maar netwerken op je stand? Dan nog doe je er goed aan de workshop te volgen. Want iedere bezoeker wil toch geraakt worden tijdens het verblijf op jouw stand? 

INSCHRIJVEN? Gebuik deze link om je gratis aan te melden als mijn VIP-GAST en bespaar 34,50 euro. VIP deelnemers krijgen vele voordelen waaronder ook gratis toegang tot de beurs 010are.live én PromZ.com

Na de workshop weet je hoe je kleur, vorm en inhoud geeft aan jouw toekomstige stand journey voor je komende beursdeelname. 

Lees meer over de beurs en de inschrijving als VIP gast in onderstaande blok.

Tot ziens in AHOY! waar ik ook met een stand zal staan (locatie 405).WIJ ZIEN JE GRAAG OP 010AREA.LIVE ALS ONZE VIP-GAST!
Schrijf je ook als VIP-GAST in voor de beurs en verkrijg zo gratis entree voor de workshop. 

Woensdag 16 en donderdag 17 mei geeft Stop-contact tijdens de beurs 010Area.live in Rotterdam Ahoy, dagelijks van 14.00 tot 15.00 uur een workshop over leadgeneratie op beurzen. We zetten hoge doelen neer en jij krijgt in AHOY op mijn stand 405 verschillende voorbeeld cases voorgelegd die door verschillende opdrachtgevers worden gepresenteerd. Als je meer uit je volgende beurs wilt halen kun je op mijn stand (405) al je vragen stellen.  

De beurs 010area.live speelt tegelijk met de beurs PromZ en is hét live-communicatie event waar je de laatste trends ontdekt in nieuwe technologieën, food en hospitality, entertainment, art en culture, locaties en activiteiten.

Tijdens het event tonen vele live-communicatiespecialisten er hun nieuwe vormen van interactie. Zie, voel en ervaar op deze twee beurzen wat zakelijke events, bedrijfsuitjes, congressen en beurzen teweeg kunnen brengen.

Jij en je collega’s zijn hierbij uitgenodigd als onze VIP-gast! Je kunt daarmee gratis deelnemen aan de workshop (vooraf apart inschrijven via de onderstaande link. Lees ook welke voordelen jij kunt halen als VIP-GAST van Stop-contact.

INSCHRIJVEN EN REGISTREREN voor toegang als VIP-GAST tijdens de beurs via deze link.

Lees eventueel meer over mijn laatste artikel en de workshop in bovenstaande nieuwsblok van deze nieuwsbrief. 

Veel plezier op de beurs en tot ziens op mijn stand.

Groet van Viktor Luttikholt
Contactmaker en oprichter van Stop-contact
Stop-contact   ~ raakt met lading
Ringdijk 13B - 1097 AA Amsterdam - +31(0)20 772 8008
info@stop-contact.com - www.stop-contact.com