Food for Thought en een Uitnodiging
Beste [Voornaam],

Standbezoeker beleeft ook een customer journey

Dit is de titel van mijn kersverse artikel in de Expovisie van 30 maart.

In dit artikel geef ik een manier van werken aan waarmee je de toestroom van het aantal relevante bezoekers én de kwaliteit van de gesprekken op stands drastisch kunt verhogen. En met drastisch bedoel ik gemiddeld 6x zoveel. In de stand journey kun je bezoekers verrassen, veranderen en veroveren. Hoe dat in 6 stappen werkt leg ik uit in dit artikel.

Wil je ook een volle stand met heel veel bezoekers en toekomstige klanten? 

Save the date: 16 of 17 mei

Tijdens de beurs www.010area.live in Ahoy Rotterdam geef ik op beide dagen een presentatie voor beursverantwoordelijke sales-, marketing- en communicatiemanagers. Ik ga daar het geheim uitleggen hoe je meer en betere contacten op een beurs verkrijgt. 

Geïnteresseerd in de gratis presentatie? Stuur dan een e-mail naar expovisie@hetportaal.com of direct naar viktor@stop-contact.com en vertel voor welke beurs jullie een stand-journey willen maken. Vergeet niet, samen geef je kleur, vorm en inhoud aan je stand scenario dus neem vooral je collega's mee!Netwerken of leads genereren

Laat me horen hoe jij tijdens de volgende beurs de stand journey kleur, vorm en inhoud gaat geven. Dan kunnen we gelijk de manier bespreken hoe we voor jouw team meer bezoekers uit de passantenstroom kunnen selecteren. Als Stop-contact samen met andere standteams gemiddeld 6x meer relevante leads / interactiemomenten weet te behalen, dan kan dat straks toch ook tijdens jullie deelname?! 

Hier een voorbeeld van een scenario waar in het artikel naar wordt verwezen. .referentie

Leo Wijnbelt; Voorzitter Voedselbanken Nederland

"Viktor Luttikholt is één van de weinige mensen die ik ken die niet alleen een beroep hebben, maar het beroep ook zijn! Als contactmaker zit het leggen van contacten hem in het bloed. Zijn meest uitgesproken competenties (onbegrensde creativiteit in combinatie met doelgerichtheid) zorgen voor relevante netwerkontwikkeling en opvallend veel leads bij beurzen en manifestaties. Wij zijn hem erg dankbaar voor zijn grote inzet voor de Voedselbanken met name bij de Horecava."


Klik hier voor meer referenties


Stop-contact   ~ raakt met lading
Ringdijk 13B - 1097 AA Amsterdam - +31(0)20 772 8008
info@stop-contact.com - www.stop-contact.com