Maak een krachtige start in 2018 met stopkracht op de beurs
Beste [Voornaam],

Dit jaar bood de Horecava 2018 in de RAI Amsterdam aan alle standhouders de 'Klaar voor de beursscan' van Stop-contact aan.Tijdens de Vakantiebeurs te Utrecht leverde Stop-contact stopmomentjes op het Italië-plein. Vanaf woensdag zijn er deze week activiteiten op een stand tijdens de beurs Facilitair. Zo maakt Stop-contact met de betrokken deelnemers een warme start voor 2018. Die kans krijg jij ook als je aan het begin van dit jaar weer gaat deelnemen aan een beurs. 

Met dit schrijven wens ik jou als beursorganisator of standhouder het komende jaar alle succes . De markt trekt aan, dus kunnen beursdeelnames bedrijven steeds meer waarde brengen. We zien een mooie ontwikkeling; meer beursverantwoordelijke managers reserveren tegenwoordig naast hun budget voor een mooie stand meer tijd en ruimte voor stopkracht en het ontwerp van een krachtig standscenario. Dat geeft een impuls aan de opzet van de leadgeneratie en de verhaallijn voor het standteam.
Meer stopkracht en een goede performance komen het resultaat, de ROI en de waarde van deelnemen ten goede.

Standscenario
Ook jij kunt ervaren dat als je jouw krachtige boodschap verpakt in een goed verhaal je meer enthousiaste bezoekers op je stand brengt. Een mooie stand wordt de speelruimte voor je team. Heb je wel eens gekscherend bedacht hoe jouw team zou presteren zonder zo'n gelikte stand? Hoe ze zouden presteren voor slechts een zwart zeiltje? Als ze daar kunnen performen, weet je zeker dat je verhaal én je team een mooie stand verdienen. Met kracht performen vraagt een creatief  communicatiescript waarmee je team een krachige beursperformance kan neerzetten. Samen met de stopkracht van Stop-contact komt je team dan veel gemakkelijker en vaker in contact met meer bezoekers.  

Laat je stoppen op de beurs Facilitair 
Deze week, op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 januari neemt WEWO Europe deel aan de beurs Facilitair. VIktor zal daar de stopkracht leveren, bezoekers vanaf het gangpad nieuwsgierig maken voor items rondom lockers. Wat weet jij over lockers?
Eenmaal op de stand zal de geselecteerde en nieuwsgierig gemaakte bezoeker worden verleid tot  ....
Lees meer over het standscenario van WEWO op beurs Facilitair. Of kom één van deze dagen kijken op stand F12, Jaarbeurs te Utrecht.Meer over bovenbgenoemde onderwerpen in de case-beschrijvingen hieronder.Geniet vanuit deze nieuwsbrief van het aanbod van Italië-plein, Vakantiebeurs Utrecht
Verschillende streken van Italie kennen verschillende smaken. Voor iedere vakantieganger iets anders toch? De meest aantrekkelijke smaken van Le Marche, Italië proefde je aan de tafel van Ca'Palazzo. Het was voor vele bezoekers de inleiding of afsluiting van een bezoek op het Italië-plein tijdens de Vakantiebeurs 2018.

Onderin deze casebeschrijving lees je over een aantrekkelijke aanbieding voor jou als lezer. Geniet van deze zomer en pak nu het voordeel voor een vakantieverblijf in één van de luxe appartementen op Ca'Palazzo.com.

Deelnemers Horecava 2018 kregen 'De Klaar voor de beursscan'
Deelnemers van de Horecava konden checken of ze 'Klaar waren om contact te maken op Horecava. De 'Klaar voor de beursscan' bood standhouders de essentiele vragen in de voorbereiding op de beurs. "Check of u Klaar bent voor Horecava 2018" schreef de organisatie in haar nieuwsbrief aan haar deelnemers. De Horecava ondersteunde zo samen met Stop-contact vele standhouders met tips, aandachtspunten op het gebied van contact maken en belang van de verhaallijn. Via de link kom je bij de scan.Stop-contact   ~ raakt met lading
Ringdijk 13B - 1097 AA Amsterdam - +31(0)20 772 8008
info@stop-contact.com - www.stop-contact.com