De Customer Journey van jouw standbezoeker
Beste [Voornaam],

Ga jij in 2018 weer knallen met je team
op je favoriete en belangrijke vakbeurs? Of twijfel je misschien omdat het aantal succesvolle gesprekken toch steeds wat tegen valt? In beide gevallen sta je voor een grote uitdaging. Tenminste als je de Return Of Investment voor de volgende beurs drastisch wilt verhogen.

Welke effectieve manier van werken ga jij jouw team bieden waardoor meer nieuwsgierige passanten vanaf het gangpad de stap op je stand willen zetten? Want alleen dan komt je team vaker en gemakkelijker in contact met bezoekers, toch?
Kortom; Heb jij straks dié manier voor handen waarmee je juiste bezoekers vanaf het gangpad gaat selecteren en enthousiast weet te maken?

Tip;
In de Customer Journey kun je dat traject van contact maken en verrassen op het gangpad - naar bezoek en veranderen op de stand - tot afscheid in vijf opeenvolgende stappen voor je team al vastleggen. Die stappen bouw je op vanuit een slimme strategie. Geef elke stap creatieve inhoud. Zorg voor flair en zeggingskracht op het gangpad om het spel van contact maken voor je team gemakkelijker te maken. 

Grote kans dat je tijdens het Klankbordgesprek de stappen al inhoud kunt geven. In een ochtend- of middagsessie ontwerpen we samen een krachtige opzet voor je komende beurstraject en krijg je communicatieve middelen waarmee je de Return of Investment van je deelname kunt verhogen.

Enkele succesbelevingen delen voorgaande beursdeelnemers hieronder. Meer referenties en cases onder "Bewijsmateriaal' op mijn website.Decolegno tijdens Interieur en HoutPro+beurs
Patrick Leering: Oprichter en eigenaar Decolegno
Event: HoutPro+beurs in Brabanthallen te Den Bosch, oktober 2017

De aanpak van Stop-contact is niet uniek maar wel zeer effectief. Het gaat namelijk om de persoon die het doet. Viktor bereid zich goed voor en weet de juiste snaar te raken bij de voorbij lopende prospect die anders niet de stand had bezocht.
Voor ons is Stop-contact absoluut van toegevoegde waarde om meer uit de beursdeelname te halen.
(In okt 2016 heeft Decolegno ook al 9 dagen samengewerkt met Stop-contact tijdens de beursdeelname Interieur Biennale te Kortrijk)
 UWV tijdens de Week van de Ondernemer
Door; Marc Awater Communicatiemedewerker UWV
Event; november 2017; Week van de Ondernemer in RAI Amsterdam


"Viktor voorzag ons van een constante stand-flow naar de UWV stand en zorgde hierdoor dat vele ondernemers door onze UWV collega's geholpen konden worden met hun vraagstukken. Hierdoor zag menig Ondernemer in dat UWV veel meer is dan alleen sociale zekerheid. Namelijk een zeer brede dienstverlener op het gebied van de Arbeidsmarkt & partner in ondernemerschap!

(UWV werkte al 10 sessies van 3 beursdagen samen met Stop-contact tijdens  de Week van de Ondernemer)HAVEP Workwear tijdens A+A beurs in Dusseldorf
Els de Ridder, marketing manager HAVEP Workwear te Goirle
Event; A+A beurs in Dusseldorf, 4 dagen in november 2017

Viktor bracht op een professionele maar toch leuke manier de juiste prospects op onze stand. Door middel van een vooraf afgestemd scenario kwamen de klanten ineens bij de juiste contactpersonen terecht. Er was veel toeloop op de stand, maar zo werd iedereen toch steeds goed opgevangen. Via het spel element met de boks machine en Viktor als referee, was er ook steeds iets te beleven op de stand. Een geslaagde samenwerking voor ons!Stop-contact   ~ raakt met lading
Ringdijk 13B - 1097 AA Amsterdam - +31(0)20 772 8008
info@stop-contact.com - www.stop-contact.com