Zomeraanbieding
Beste [Voornaam],

Ga je binnenkort naar de beurs? En ben jij de aangewezen verantwoordelljk manager? Als je eens op een meer ludieke en krachtige manier wilt deelnemen ga dan voor het Klankbordgesprek.

AUGUSTUS-AANBIEDING

Het Klankbordgesprek is er voor ieder die slimme en ludieke ingredienten zoekt voor een krachtig stand-communicatieconcept. We bespreken dan wat jij kunt doen om je standteam vaker en gemakkelijker in contact te laten komen met bezoekers. Met Stop-contact levert het gesprek tevens een frisse kijk op de werkwijze van contactmaken en brengt straks een boost aan de leadgeneratie op de beurs. 

De aanbieding geldt voor iedereen die me in augustus belt voor een afspraak. Bel me dus deze augustusmaand nog om gebruik te maken van de aanbieding. Je collega's mogen daar ook aan deelnemen.

Van Klankbord tot doorbraak
Lees meer over de aanbieding en hoe jouw standteam tijdens de volgende beurs gemakkelijker en vaker in contact kan komen met de juiste doelgroep. Speciaal voor marketeers, communicatie- en/of salesmanagers die op een effectieve manier willen worden bijgepraat over een slimme benadering van beurzen. 


Doe de gratis scan
Als je wilt weten wat je nog kunt doen om jouw team vaker en gemakkelijker contact te laten maken met bezoekers dan is er de 'klaar-voor-de-beurs-scan'.

Het levert je een algemene score op 6 categorien en geeft je direct adviezen, tips en tricks waar je je voordeel mee kunt doen voor je beursaanpak.Stop-contact   ~ raakt met lading
Ringdijk 13B - 1097 AA Amsterdam - +31(0)20 772 8008
info@stop-contact.com - www.stop-contact.com