Kom jouw eigen event-beleving voorproeven
Beste [Voornaam],

Slenter woensdag en/of donderdag aanstaande over paden tussen de vele stands en misschien laat je je dan wel stoppen voor de stand van Watergoed/Omnivents. Net als vorige jaren nemen zij deel aan de beurs Event17 in de Jaarbeurs te Utrecht. Standnummer A002, in regio Creatie & Design.

Eventmix samenstellen
Stop-contact zal je op de kop van hun stand uitdagen om met de vele geboden elementen je eigen 'eventmix' samen te stellen. Die eventmix vertaalt Omnivents/Watergoed vervolgens weer naar een kleurrijke cocktail. Zo proosten we alvast op jouw eigen onovertroffen samengestelde eventbeleving.

Gratis inschrijven
Bezoek Event 17 vooral ook om te weten wat je zelf zoal moet doen om je komende (bedrijfs)event een impuls te geven. Inschrijven voor een gratis bezoek aan Event 17 kan via deze link en ontmoet zo ruim 7.500 eventprofessionals op woensdag 12 en donderdag 13 april 2017.


Stopkracht op de kop van stands
Door de inzet van stop-contactmomentjes op de kop van stands komen standteams gemiddeld 6 keer vaker en gemakkelijker in contact met mensen die er écht toe doen. Een stop-contactmomentje is altijd op maat ontworpen en dient ervoor om voor standteams de juiste bezoekers te selecteren en enthousiast te maken. Door de koppeling die volgt krijgen uw standmedewerkers bezoekers te spreken waar ze direct mee vooruit kunnen. Zo doet iedereen op de stand waar ie goed in is. 

Wellicht tot ziens op Event17,

Viktor Luttikholt
Oprichter van Stop-contact.com
Stop-contact   ~ raakt met lading
Ringdijk 13B - 1097 AA Amsterdam - +31(0)20 772 8008
info@stop-contact.com - www.stop-contact.com