Hoe je toch veelvuldig kunt scoren bij een laag bezoekersaantal
Beste [Voornaam],

Grote kans dat nog veel meer standhouders besluiten om halverwege april te gaan deelnemen aan de tweede Automotive Trade Show in de Jaarbeurs in Utrecht. In de eerste editie van deze beurs werkte Bovemij als standhouder samen met Stop-contact.com aan een krachtig en strategisch aanvalsplan. Interessant was dat die samenwerking - ondanks een lage bezoekersstroom op de beurs - veel opleverde voor Bovemij. Ze hadden als standteam plezier, genoeg activiteit en verkregen naar omstandigheden een 'topprestatie ever'. Hoe wisten zij dit met hun team te bereiken? Expovisie, het vakblad voor beursminnend Nederland, zag het als een mooie kans om hierover een artikel te schrijven. Klik hier voor dat artikel.

Beter 'vóórdenken' dan 'nádenken'
Bij het lezen van het artikel zul je al snel merken dat ook jouw bedrijf voldoende winst kan behalen op een beurs waar de bezoekersstroom wat achterblijft. Met de standteams waar Stop-contact mee werkt haal ik over het algemeen de meeste winst uit de volgende 3 items:
1) extra aandacht voor de júiste communicatie
2) slim en krachtig contact met het gangpad (stopkracht)
3) een slimme beursstrategie voor leadgeneratie

Doorbraakgesprekken
Stop-contact.com helpt de komende weken de standhouders die gaan deelnemen aan de Automotive Trade Show. Met 'Doorbraakgesprekken' die we vanuit de organisatie aanbieden aan standhouders, kunnen we onze kennis over leadgeneratie direct integreren in hun beursplannen. Tevens krijgen standhouders veel creatieve input mee om bezoekers te ~raken met lading'. Grote kans dat straks ook jouw ogen open gaan tijdens zo'n Doorbraakgesprek. 


Wat je nu al kunt vóórdenken
Wat kun jij nu al doen om de prestaties van je team voor je komende beursdeelname te verbeteren? Heel simpel: met een paar nieuwe inzichten over communicatie, stopkracht en leadgeneratie kun je straks met een krachtig aanvalsplan wel 6x meer bruikbare leads verkrijgen voor de follow-up.

Bedenk: met jouw eigen krachtige aanvalsplan en stopkracht die ~ 'raakt met lading' bereik je beduidend meer resultaat dan met een doorsnee beurstraining!

Onder deze link staat wat jij kunt doen om straks met je team ook zo succesvol te zijn en te  'staan waarvoor je staat'. Het begint al met een handige gratis beursscan en het gaat door tot ......

Klik door en je verkrijgt vele waardevolle stop-contactmomenten voor je team.

Viktor Luttikholt
Contactmaker
Stop-contact   ~ raakt met lading
Ringdijk 13B - 1097 AA Amsterdam - +31(0)20 772 8008
info@stop-contact.com - www.stop-contact.com