Twee problemen in de Eventbranche
Beste [Voornaam],

'Er zijn twee problemen met de eventbranche: 1) U bent te duur. 2) De events zijn saai. Zo start de voorlaatste aankondiging in de nieuwsbrief van organisator Eventbranche.nl over de Dag van het Evenement op dinsdag 9 december. De bovenstaande problemen worden tijdens deze dag opgelost.

Gratis entree
In mijn vorige nieuwsbrief heb ik je uitgenodigd voor gratis deelname aan deze dag. In de ochtendsessies krijg je antwoord hoe op jouw vragen hoe je events leuker en de Return On Investments kunt verhogen. 

Voor gratis entree kun je als corporate marketeer en communicatie- of eventmanager nog twee dagen gebruik maken de link naar de voucher-code van Stop-contact.com.

Stopkracht op het gangpad
Zelf zal ik ook deelnemen aan deze dag. Ik sta op de beursvloer letterlijk op het gangpad en wel bij binnenkomst direct in het eerste linker gangpad. Grote kans dat ik je 'en passant' zal laten stoppen en contact met je zal maken.

Slimme strategie leadgeneratie
Daar laat ik je zien hoe Stop-contact.com voor opdrachtgevers de ROI van beursdeelnames verhoogt voor nagenoeg dezelfde kosten. Ook jij kunt straks dus voor je komende beurzen met een slimme strategie gemiddeld 6x meer bruikbare leads verkrijgen. Want daar draait het toch om?

Veel meer informatie over deze dag vind je ook onder deze link
Pak snel je kans en gebruik alsnog die voucher voor Gratis Entree.

Tot ziens, tot dinsdag!

Viktor Luttikholt
ContactmakerEen voorbeeld; Hoe Lediberg Benelux tijdens Marcom 2013 wel 10x meer leads behaalde
Hieronder een link naar de beschrijving van een succesvol stand-communicatieconcept van Lediberg Benelux tijdens Marcom. Dit als voorbeeld hoe jij met een relatief beperkt budget en weinig middelen op slechts 18 vierkante meters de ROI van komende beursdeelnames met een hoge factor kunt verhogen. 

Aanstaande dinsdag, tijdens mijn eigen deelname, zal Lediberg Benelux ook voor jou een waardevolle bijdrage leveren. tenminste als je ook van creatieve momenten en schrijven houdt ... want "Wie schrijft, die blijft ....."

Laters,

Viktor Luttikholt
ContactmakerStop-contact   ~ raakt met lading
Ringdijk 13B - 1097 AA Amsterdam - +31(0)20 772 8008
info@stop-contact.com - www.stop-contact.com