De Dag Van Het Evenement op 9 december
Hallo [voornaam],

De Dag van het Evenement laat in twee dagdelen zien hoe krachtig live communicatie en eventmarketing zijn binnen de marketing en communicatie strategie van uw bedrijf of organisatie.

Eventbranche.nl organiseert op 9 december deze bijzondere congres-, netwerkdag. Hoe jij gratis kunt deelnemen met de code van Stop-contact.com lees je hieronder. 

Organiseer jij binnen jouw bedrijf wel eens een beursdeelname of ander groots Event? Of heb je een collega die meer uit beurzen of events wil halen? Let dan op want het belooft een spetterend goede dag te worden.

Onderstaande link leidt je naar meer informatie over de "Dag van het Evenement" op 9 december. Met mijn code verkrijg je gratis toegang (normaal 299,- euro). 

Voor wie is het?
Niemand moet, maar in deze tijden waar online, interactieve, traditionele en live marketing naadloos in elkaar overlopen, biedt De Dag van het Evenement een uitgelezen mogelijkheid om eens te kijken hoe jij een vorm van live communicatie of eventmarketing kunt inpassen in jouw strategie. DVHE is dan ook bedoeld voor marketeers en communicatieprofessionals, eventmanagers, bureaus en overige opdrachtgevers van evenementen.

Graag meer info tot gratis toegang

Áls je deelneemt vind ik het leuk om je daar te treffen. Laat me dat ook even weten onder viktor@stop-contact.com
Stop-contact   ~ raakt met lading
Ringdijk 13B - 1097 AA Amsterdam - +31(0)20 772 8008
info@stop-contact.com - www.stop-contact.com