Ben jij met je team klaar voor de beursdeelname?
Hoe ver ben jij met de voorbereiding van je volgende beursdeelname? Wellicht heb je alles tot in de puntjes verzorgd. Eenmaal op de stand blijkt het voor je team toch nog knap lastig om op een natuurlijke manier in contact te komen met passanten. Hoe bereid jij jouw team daar op voor? Hoe verbeter jij keer op keer de resultaten met betrekking tot de leadgeneratie? 

Er is nu een gemakkelijke scan die daar antwoord op geeft.
Beantwoord 23 korte vragen en je krijgt tips en adviezen aan de hand van jouw scores. 

Heb je net aan een beurs deelgenomen? Ook dan brengt de uitkomst van de scan je bij een slimme effectieve strategie van opvolging. 

De scan vind je op www.klaarvoordebeursscan.nl 


Samen leggen we je huidige aanvalsplan onder een vergrootglas
Ben je er van overtuigd dat je je huidige aanpak niet meer kunt verbeteren? Dan daag ik je uit om eens samen hierover te sparren. Zeker als je bij je volgende deelname écht resultaten wilt boeken of je resultaten van de vorige keer fors wilt verhogen.

Momenteel lukt het me om samen met mijn huidige opdrachtgevers om met sprankelijke communicatieconcepten gemiddeld 6x meer bruikbare leads te genereren. Door tegelijkertijd slim gebruik te maken van het gangpad kan ik heel veel meer mensen enthousiast krijgen, selecteren en koppelen aan jouw standteam. Vaak lukt ons dat voor nagenoeg dezelfde kosten. Dat lukt ons dan straks toch ook wel samen? 

Benader me gerust als je eens wilt horen over hoe en wat of als je jouw team met je huidige aanvalsplan voor de komende beurs op scherp wilt zetten. 

Lees hier; Wat anderen zeggen over Stop-contact.comStop-contact   ~ raakt met lading
Ringdijk 13B - 1097 AA Amsterdam - +31(0)20 772 8008
info@stop-contact.com - www.stop-contact.com