Hoe maak jij van een eerste contact een ware ontmoeting?
Beste [Voornaam],

Wanneer je als marketeer, sales- of communicatiemanager antwoord vindt op de vraag hoe je beter contact maakt, worden je beursdeelnames succesvoller. Belangrijk dus om je voorafgaand aan de beurs deze vraag al te stellen.
Als het je lukt op een slimme en effectieve manier contact te maken, zul je met dezelfde kosten een veelvoud aan leads verkrijgen. Ga eens na wie binnen je team de kennis en creativiteit in huis heeft om dat te bereiken. Hoe effectief verloopt de communicatie eigenlijk bij jouw standteam?

Creativiteit als sleutel tot contact
Een krachtig en creatief standcommunicatieconcept geeft je team houvast. Contact maken wordt nóg gemakkelijker als je je plan volgens een slimme strategie en in stappen hebt uitgewerkt. In het eerste contact – op het gangpad - filter je en selecteer je de mensen. Doe dit op een originele manier! Samen met een krachtig concept leidt zo'n eerste contact uiteindelijk tot een ware ontmoeting. Creativiteit is de sleutel.

Lees hier de referentie van Lesley Langelaar van Stars & Tulips. Ze was tijdens MARCOM 2013 bezoeker op de stand bij Lediberg. Een krachtig plan waarmee je standteam uit de voeten kan
Vragen of meer informatie over leadgeneratie? 
Wil je misschien voor een volgende beursdeelname:

* de verbeterpunten van je eigen standcommunicatieconcept eens onder de loep nemen?
* je vragen op de stand gerichter en krachtiger maken?
* de kwaliteit en het aantal leads verhogen?
* goede passende gadgets vinden?
* gemakkelijker contact maken met bezoekers?
* je strategie van leadwerving en follow-up bespreken?
* een workshop volgen met andere marketeers over 'hoe je beurzen beter voor je kunt laten werken?'

Heb je op een van deze items 'ja' geantwoord, dan doe je er goed aan contact met me op te nemen. Je krijgt dan de informatie heel snel en gemakkelijk in handen.

Mail me ook je andere vragen als je straks je prestaties met je team wilt verhogen. Het geeft mij weer goede onderwerpen voor artikelen over 'leadgeneratie en contact maken op de vakbeurs'.

Strategisch gesprek
Misschien zit je vol in de voorbereiding van een beurs en wil je je huidige concept of werkwijze eens tegen het licht houden. Dan kun je kiezen voor een strategisch gesprek. Dat kan zelfs nog als de beurs al volgende week begint.

Hoe werkt dat
Je legt dan je huidige concept, idee of vragen aan me voor. In één dagdeel hebben we jouw bestaande concept aangevuld met frisse en sprankelende tools en praktische items die je standteam kan inzetten om het contact met bezoekers gemakkelijker tot stand te brengen. Ze zullen bezoekers raken! De items zijn afgestemd op jouw boodschap, jouw dienst of product. Je concept krijgt dan 'kop en staart' en mogelijkheden voor een slimme strategie voor follow-up.

Mijn ervaring leert dus dat je ook vlak voor de beurs, met nagenoeg dezelfde kosten, nog vele verbeterpunten kunt aanbrengen voor jouw komende beursdeelname. Kom verder!

Voor nu alvast alle plezier en wijsheid 'en route' naar je volgende beursdeelname. 

Viktor Luttikholt

viktor@stop-contact.com of  06 33082505


Vijf voorbeelden van ludieke succesvolle standcommunicatieconcepten
Bij deze concepten zorgden de creatieve input en de nieuwe strategie van contact maken voor een krachtige performance, die wel 6 tot 12 keer meer bruikbare leads leverde. Waarom zou u dat straks ook niet bij u deelname bereiken? 

Koninklijk Theater Carré- Koninklijke onderscheiding tijdens Event en Management Supportbeurs. 10x
Buko - Bouwt flexibel en duurzaam.  Groene handjes tijdens Kindvak en NOT. 6x
Lediberg -  Wie schrijft ... die blijft tijdens Marcom Amsterdam RAI. 12x
Nedis -  Brings you sellingpower tijdens IFA te Berlijn
Voedselbanken Nederland 'Beleg voor anderen' Horecava AmsterdamRAI.Stop-contact   ~ raakt met lading
Ringdijk 13B - 1097 AA Amsterdam - +31(0)20 772 8008
info@stop-contact.com - www.stop-contact.com