raakt met lading
Ecochoice
Opdracht

Zoek partners die met Ecochoice meewerken aan een mooiere wereld

Event

Automobielbeurs Rotterdam, september 2009

Ecochoice

Coöperatie Ecochoice bestaat uit vernieuwende, zelfstandige professionals op het gebied van duurzame mobiliteit en huisvesting. In Helmond staat Europa's grootste 'Clean Mobility Centre'.

Coöperatie Ecochoice bestaat uit vernieuwende, zelfstandige professionals op het gebied van duurzame mobiliteit en huisvesting. In Helmond staat Europa’s grootste 'Clean Mobility Centre'.

Op weg naar een mooiere wereld
Viktor zette in korte tijd een beursconcept neer met de titel: ‘Een mooiere wereld begint bij mezelf.’ Bezoekers gaven antwoord op de vraag:’ Wat gaat u doen om de uitstoot van CO2 te verminderen?’ Persoonlijke ecobeloften werden opgeschreven en krijgen alleen betekenis als je ook echt je persoonlijke verantwoordelijkheid durft te dragen. Met naam en toenaam konden individuen of bedrijven zo hun eco belaofte kenbaar maken. Ze stonden korte tijd na de beurs op de site van Ecochoise. Daarmee brachten we traffic naar de nieuwe site. Via de neiuwe website konden alle deelnemers (en gelijk aspirant partner van Ecochoise) ook weer met elkaar in contact komen en netwerken. Dat is precies wat de cooperatie voorstaat; "Doen wat je voorstaat".

Het werd een buitengewoon succes met heel veel nieuwe partners. Mensen vonden het geweldig om een persoonlijke, krachtige belofte uit te brengen. Zo ontstond een breder duurzaam netwerk.
Na dit succes ging Ecochoice een duurzame relatie met Viktor (contactmaker) zelf aan. Viktor zette een strategisch plan op voor een goede opvolging van de verkregen leads. Inmiddels is een derde opdracht in de maak.

< Terug naar bewijmateriaal
"Viktor puzzelt net zolang tot hij weet wat jouw klant ECHT interessant vindt."
Robert Witlox - oprichter Ecochoice
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008