raakt met lading
Sticky Lock
Opdracht

Vergroot jij voor ons de bezoekersstroom richting de stand?

Event

Beurs Openbare Ruimte, Jaarbeurs Utrecht

Sticky Lock

Sticky Lock is een onafhankelijke Nederlandse studio die concepten creëert, apps en games ontwikkelt en implementeert of publiceert. In Nederland zijn we toegewijd aan het maken van hoogwaardige multiplatformgames en -toepassingen met behulp van de allernieuwste technologie.

Voor Sticky Lock was het werken met een Stop-contact op het gangpad nieuw en zeer gewenst. We weten allemaal dat meer dan 86% van je potentiele klanten aan je stand voorbij loopt. Belangrijk dus om vanaf het gangpad bezoekers te bevragen en te verleiden. Dat werkt en dat bleek wederom! Voor Sticky Lock was de bijdrage van een stop-contact op het gangpad ook super goed bevallen. Ze verkregen heel veel meer en betere leads aldus de eigenaar Lieuwe van der Veen, Directeur Sticky Lock;

 

referentie eigenaar Lieuwe van der Veen, Directeur Sticky Lock

"Viktor heeft ons beursteam versterkt op de Vakbeurs Openbare Ruimte. Met zijn enthousiasme, vakkennis, ervaring en ontspannen houding heeft hij veel mensen in onze stand gebracht. We hebben mogen ervaren dat zijn tactiek echt werkt.
Velen beleefden zodoende onze AR toepassingen. We hebben er veel waardevolle leads aan over gehouden".

 

Binnenkort is er weer een beurs in Brussel en daar zal ik ook aanwezig zijn om de bezoekersstroom richting stand in een versnelling te brengen.

 

Augmented Reality?

Augmented Reality gaat over het toevoegen van beelden in de bestaande ruimte. 

Je houdt een iPad voor je neus en de camera op de Phone of tabblet geeft een beeld van een bestaande ruimte. Dan sleep je bijvoorbeeld uit een database een 3D-beeld van een bank toe. De 'augmented bank' staat dan direct 'in je kamer' of in enebestaande ruimte ...  Hoe lijkt dat?

Handig dus als je meubiliar in de openbare ruimte wilt plaatsen en voordat je dat ontwerp bepaalt ook kijkt hoe het lijkt. Het presenteren van een ontwerp wordt daarmee ook heel veel beter/mooier.

 

Geven en ontvangen

ticky Lock ging in oktober naar de beurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs van Utrecht. Vele gemeenteambtenaren slenteren daar lekker over de gangpaden. We wilden de juiste bezoekers op onze stand deze mooie technologie tonen. Ook wilden we veel leren over mogelijke toepassingen en effectiviteit van ontwerpen bij presentaties aan bewoners in gemeenten.

 

Rake vragen

Vanaf de stand hadden we een camera gericht op bezoekers op het gangpad. Een camera waarop je jezelf kunt zien in die ruimte, met daarbij meubilair die is bijgeplaatst, is toch wel bijzonder. Bezoekers speelden met de beelden die gepresenteerd werden op ons scherm. Met enkele rake vragen wisten we vanaf daar het gesprek op het gangpad al aan te gaan. Vele bezoekers gaven en vonden de informatie die we op de stand wilden delen met elkaar. Zo te werk gaan was voor Sticky Lock een hele goede beurservaring.

 

 < Terug naar bewijmateriaal
We hebben mogen ervaren dat zijn tactiek echt werkt
Lieuwe van der Veen, Directeur Sticky Lock
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008