raakt met lading
GP Batteries
Opdracht

Kun je me weer helpen in Berlijn?

Event

IFA Berlijn 2019

GP Batteries

In ons assortiment vind je batterijen in verschillende soorten en groottes: van alkaline tot oplaadbaar, van knoopcel tot penlite. Er is altijd een batterij beschikbaar voor jouw apparaat.

Het was al weer enkele jaren geleden dat Jan Vis me verschillende malen heeft ingezet tijdens IFA Berlijn maar dat was voor zijn vorige werkgever. Dit keer werd me gevraagd of ik dezelfde boost kon brengen aan het standteam van GP Batteries. Dat antwoord moge duidelijk zijn nu.

 

GP Batteries behoort tot één van de vier grote batterijen producenten in de wereld. Met een capaciteit van een productie van 5 miljard batterijen per jaar behoren ze niet voor niets in de top 4. Een deel van de geproduceerde batterijen is een 'white label'. 

Naast batterijen lvert GP ook zaklampen, oplaadbare batterijen, een groot assortiment speciale batterijen en verlichting. Dat mag de wereld weten. Van de deelname aan IFA was dan ook veel ruchtbaarheid gegeven. Het hele Europese salesteam was aanwezig, verdeeld over de hele week.

 

Mooi waren de woorden van Jan na afloop. Het doel was om voor de stand de juiste bezoekers uit de passantenstroom te selecteren en alleen de waardevolle bezoekers te koppelen aan het standteam. Zo gezegd, zo gedaan. 

 

Referentie van Jan Vis; Marketingmanager GP Batteries Europ

"Het genoegen was wederom geheel wederzijds. Ik heb weer van je genoten op het gangpad en ben er van overtuigd dat jou aanwezigheid ons succes op IFA heeft vergroot. Enerzijds hebben we het aantal leads zien toenemen, maar durf ik ook al te constateren dat de kwaliteit hoger is dan vorige jaren. Daarnaast was je natuurlijk een fantastisch voorbeeld voor het standpersoneel, met als hoogte punt het bakje koffie bij de buren op de stand".

 

 

 

 

Onder deze link de video die VIktor maakte van activiteiten en energie die vrijkwam op de stand. < Terug naar bewijmateriaal
"Ben er van overtuigd dat jou aanwezigheid ons succes op IFA heeft vergroot. Enerzijds hebben we het aantal leads zien toenemen, maar ik durf ook al te constateren dat de kwaliteit hoger is dan vorige jaren."
Jan Vis, marketing Europe
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008