raakt met lading
ErfGoed
Opdracht

Haal de juiste telers uit de wijde wereld op de stand van ErfGoed

Event

Greentech 2019, RAI Amsterdam

ErfGoed

Wilt u een sterk en uniform gewas én flink besparen op energie, water en meststoffen? De ErfGoedVloer is de duurzame teeltvloer met het hoogste rendement. Dat zorgt voor gewas waar u trots op kunt zijn.

Elk jaar weer neemt ErfGoed deel aan verschillende binnen- en buitenlandse beurzen. Daar ontmoet ErfGoed telers die oplossingen zoeken voor betere bewatering van hun planten. Als je al je planten tegelijk evenveel water kunt geven dan groeien ze allemaal even snel en zijn ze allemaal ook op hetzelfde moment op kracht en klaar voor transport. Met de eb en vloedvloer van ErfGoed kun je dat bereiken. Deze manier van werken heeft o.a. een zeer gunstig effect op je ROI, gezondheid van je teelt en hygiene van het klimaat en vocht in de kas. 

 

Voor ErfGoed was het ook een grote uitdaging om deze boodschap tijdens Greentech aan de wereld te brengen. Samenwerken met een externe partij als Stop-contact lag niet direct voor de hand na vele jaren beurservaring. De eerste uren tijdens Greentech werden dus gepakt als ene kans en try-out. Die eerste ochtend bleek al snel dat met deze strategie van werken meer relevante gesprekspartners gewonnen kunnen worden vanaf het gangpad. Tijdens Greentech heeft Viktor dan ook vele wereldspelers nieuwsgierig kunnen maken en uitgedaagd voor een bezoek op de stand. Meer bezoekers, die anders als pasant voorbij zouden lopen, kwamen nu alsnog in gesprek met het standteam van ErfGoed. En dat is precies waar ErfGoed voor ging; Meer relevante leads verkrijgen tijdens Greentech. 

 

De voor ErfGoed nieuwe manier van werken pakte dus super goed uit. "Zeker voor herhaling vatbaar, eventueel tijdens onze twee andere grote beurzen in Duitsland" concludeerde hun area salesmanager.

 

Hier de video die Viktor maakte van de eerste dag. De video is ook gebruikt op LinkedIn.

 

Meer weten over hoe stopkracht tijdens jouw komende beurs kan uitwerken?

Bel me gerust voor een orienterend gesprek. 0633082505< Terug naar bewijmateriaal
"Deze manier van werken is zeker bruikbaar tijdens onze twee andere grote beurzen in Duitsland"
Corné Verduijn, area salesmanager
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008