raakt met lading
Ca'Palazzo
Opdracht

Verleid, motiveer en verbind Italie liefhebbers met richting Capalazzo

Event

Het Italie Evenement, Kasteel de Haar

Ca'Palazzo

Ca'Palazzo ligt op de laatste heuvelrug voor de Apennijnen met een schitterend uitzicht op de bergen Monte Catria, Monte Petrano, Monte Nerone en Monte Acuto. Ca'Palazzo is de originele naam van de paesino en betekent Ca van Casa (huis) en Palazzo dat zoveel als groot huis betekent. 

Ca'Palazzo heeft een ruim zwembad van 18 bij 7 meter en 450 m2 terras met zicht op de bergen en ondergaande zon. In het voor- en najaar wordt het zwembad verwarmd door zonnepanelen en is er een hot tub die met hout wordt opgestookt.Het Italie evenement is een jaarlijks terugkerend event in Haarzuilen. In de tuin van kasteel de Haar staan jaarlijks vele tenten en kraampjes die allen iets gemeen hebben met Italie. Elk jaar is Capalazzo en Stop-contact dan betrokken bij de standwerkzaamheden van uitgeverij Edicola. Ze brengen jaarlijk hun reeks Italie-reisboeken, ook van de streek Le Marche. Daar ligt de Borgo Capalazzo met 8 appartementen van verschillende grootte met totaal 30 bedden. Stop-contact weet voor de stand vele passerende Italie gangers te verleiden tot een bezoek op de stand van Edico. Vele reisboeken worden dan in de hand genomen, doorgebladerd en verkocht. Bezoekers die hun contactgegevens achterlaten maken kans op een verrassingsmand met heerlijke streekproducten uit de provincie Le Marche. Die producten werden aangeboden door Capalazzo.

 

Op zaterdag en zondag was Onno Kleyn door de event organisatie uitgenodigd tot gastspreker. In de kapel van het kasteel hield hij zijn boekpresentatie van zijn nieuwste kook- en verhalenboek. Stop-contact trachtte o.a. met bel en luide straataankondigingen meer bezoekers enthousiast te krijgen voor het bijwonen van die lezing. 

Tijdens de presentatie hield Onno te afsluiting een quiz onder de luisteraars. Vele prijzen (waaronder zijn nieuwste kookboek, een kortingscheque op zijn truffel-wijnreis naar Capalazzo, vele wijnen, een boek van Le Marche en magazines van Buenissimo.

 

Soms moet je tijdens events improviseren zodat de 'verlangde of geplande taken en activiteiten' toch nog tot een succes kunnen worden gebracht. Dat gold ook tijdens dit event. 

 

Uiteindelijk kregen we over de drie dagen veel belangstelling voor de reisboeken, de luxe appartementen en de 2 lezingen van Onno Kleyn.

 

Referentie van Onno Kleyn;

Op zaterdagavond kreeg Stop-contact een bericht van Onno; "Ha Viktor, je was formidabel! Zeer bedankt, ben je er morgen ook want anders ... Nogmaals ontzettend veel dank. Sommige zaken verliepen dramatisch, als Viktor er niet was geweest had ik maar voor 8 mensen gestaan".< Terug naar bewijmateriaal
Stop-contact werkte o.a. voor:
Als Viktor er niet was geweest had ik voor slechts 8 mensen gestaan
Onno Kleyn
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008