raakt met lading
Mardenkro
Opdracht

Breng bij nog meer bezoekers ons nieuwste licht onder ogen

Event

Internationale beurs Greentech 2018, RAI Amsterdam

Mardenkro

Mardenkro is leverancier van producten voor de moderne tuinbouw. Als specialist in oplossingen voor de regulering van zonlicht en zonnewarmte hebben we met ReduSol en ReduHeat internationaal een reputatie opgebouwd in meer dan 50 landen.

Met deze ReduSystems producten biedt Mardenkro telers wereldwijd de mogelijkheden de klimatologische omstandigheden in de kassen optimaal te reguleren. Bovendien bieden we ook voor andere problemen de juiste producten aan. Zuinig in gebruik, hoog in rendement. 

Als grondlegger en producent van vele coatings hebben zij het overgrote deel van de markt in handen. Meer over Mardenkro via www.mardenkro.nlReferentie van Barry Zuidgeest, commercial Manager at Mardenkro

Event; Greentec, Rai Amsterdam 2018

"Stopcontact heeft ons al tijdens de voorbereiding geholpen om bezoekers een beleving mee te geven op onze stand tijdens de GreenTech in Amsterdam. Door middel van een “journey of light” was de bezoeker meer betrokken bij onze oplossingen en stond open voor een vervolggesprek. Viktor sprak de voorbijgangers aan, inventariseerde de behoefte en koppelde de bezoeker direct aan de stand bemanning die de bezoeker mee nam in deze journey. Het heeft geleid tot behoorlijk wat extra leads".

 

The journey of light"

Samen met Stop-contact bedacht Mardenkro een creatief communicatieconcept en verzorgde Viktor gedurende 3 dagen de stopkracht op het gangpad. Vanuit een hoge doelstelling bedachten we een slimme strategie, ontwierpen we een sprankelend standscenario  en zorgden we ervoor dat het standteam de spellijnen met kracht en speelsheid wist uit te voeren. Met de 'journey of light' werden uitgeslecteerde bezoekers over de stand geleid richting bestemmingen die ze zelf mochten kiezen. Welke richting kiest u? "Reductie van warmte en licht? Of wenst u juist een oplossingen voor de donkere winterdagen die er ook weer komen gaan?

 

Bezoekers uit alle hoeken van de wereld hebben te maken met glastuinbouw. Op het gangpad werden ze al aangesproken, nieuwsgierig gemaakt, geselecteerd en uitgedaagd om een reisje te maken met Mardenkro tijdens 'the journey of light'.

 

Meer licht en warmte??

Telers die in kassen hun gewassen telen hebben over de hele wereld in de 4 seizoenen te maken met zonlicht en zonnewarmte. Warmte en licht wil je beheersbaar maken. Regulering van licht en warmte heeft namelijk grote invloed op de groei en bloei van gewassen, en dus op je productie per m2. Vele telers weten dat en gebruiken dan ook al de kennis en producten van Mardenkro. Maar dat je in de donkere seizoenen ook méér licht kunt verkrijgen is voor vele telers nieuws. Die boodschap moest landen!

 

Linksaf of rechtsaf?

Dus bracht Mardenkro in de RAI Amsterdam een speels reisje langs de producten en mogelijkheden. En die boodschap viel direct al bij de entree in de Hal. Daar werden bezoekers verwelkomd en bevraagd, nieuwsgierig gemaakt door Stop-contact. De stand was ingedeeld in twee delen, een deel bracht 'reduction of the light and heat' en de andere juist 'increasing more light'. Tijdens de start van de stand-journey konden bezoekers desgewenst linksaf of rechtsaf. Vooral de routing op 'increasing more light' was een AHA Erlebnis en voor velen een compleet nieuwe benadering. En daar was het Mardenkro tijdens Greentech ook om te doen. Laten zien dat ze meer oplossingen bieden dan reducing light. Dit werd nu direct al bij de start duidelijk. En zo blijft Mardenkro een vertrouwde koploper, voorloper en trendsetter in deze markt.

 

Een persoonlijke noot

Gedurende de journey konden bezoekers via de speciale routekaart verschillende vragen beantwoorden (inchecken) die betrekking hadden op hun situatie en teelt (hun reisbestemming). Uiteindelijk sloten we de route af met een reisadvies. Als dank kregen bezoekers een boekje mee met daarin vele onderzoeken die Mardenkro samen met de WUR in Wageningen had opgezet. Dat boekje werd pas overhandigd nadat een standmedewerker er een persoonlijke noot in had geschreven. Het boekje werd zo een tastbaar en bruikaar aandenken.

 

Restaurant de Kas

Voorafgaand en gedurende de dagen dat Greentech draaide werd er bij restaurant de Kas, in het park Frankendael de glazen dakramen van hun kas met verschillende coatings bewerkt. Zo kregen niet alleen de Kas maar ook haar Greentech-bezoekers een aangenaam klimaat onder de zon, tijdens lunch en diner. We faciliteerden zo een prima demo-locatie voor bezoekers. 

 

Verbinden

Met de journey of light en de light experience in 'de Kas' wist Mardenkro een sprankelend verhaal neer te zetten op de stand, met kop en staart. De inhoud van het follow-up traject werd vooraf al bepaald en wordt nu verder opgepakt. Momenteel worden de vele leads verder aan Mardenkro verbonden.

 < Terug naar bewijmateriaal
"The Journey of Light' bracht vele internationale bezoekers benodigde lichtpuntjes
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008