raakt met lading
Daay Cool
Opdracht

Kom je ons beursteam weer helpen?

Event

Noord Hollandse Horecabeurs 2019

Daay Cool

Daddy Cool wil producten op de markt brengen waarbij de gebruikers op een eenvoudige manier deze gezonde en etnische producten op z’n bord kan serveren.

Daddy Cool heeft alle skills in huis om trendy veggie-producten op de markt te zetten. Voorgebakken en IQF verpakt!

Reeds in ons assortiment: Falafel balletjes (zowel rauw als voorgebakken), Falafel meal, Veggie Shoarma en Veggie Kebab! Bovendien kunnen al onze bestaande Ready Meals Veggie worden door het vleescomponent te vervangen door veggie-reepjes of -blokjes.Op 25 en 26 maart 2019 werd voor de 10e keer de Noord Hollandse Horecabeurs gehouden in het AFAS Stadion in Alkmaar. Ook daddy Cool was één van de 160 standhouders. Na het succes op de Horecava in het begin dit jaar werd de stopkracht van Stop-contact weer ingezet om van deze beurs een evenaring in succes te brengen.

Het communicatieconcept bleef onveranders. De beurs, de stand en het standteam was dit keer wel kleiner. Edoch de reuring en het succes dat we teweeg brachten was weer groots.

 

Kijk voor meer informatie over de opzet van de Customer Stand Journey naar de beschrijving Horecava 2019.

 

Referentie van directeur eigenaar; Bruno Meyer

Event Horecava 2019; “Viktor heeft met z’n professionele input en onvermoeibare enthousiasme een onmiskenbare meerwaarde geleverd aan onze lancering van Daddy Cool op de Nederlandse markt.”< Terug naar bewijmateriaal
Stop-contact werkte o.a. voor:
Dank voor je onvermoeibare enthousiasme een onmiskenbare meerwaarde
Bruno Meijer, eigenaar Daddy Cool
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008