raakt met lading
Variatie in de Keuken
Opdracht

Help ons aan een krachtige beurs performance op Horecava 2015

Event

Horecava 2015

Variatie in de Keuken

Variatie in de Keuken is het platform voor consumenten en professionals die gevarieerd, gezond, duurzaam en vooral lekker willen koken. Volg ons voor inspiratie, recepten, workshops, restaurant- en kooktips!

Ja meneer, wat denkt u  ... Hoe gaat de trend worden over 2 jaar?

  1. Meer of minder groente op uw bord?
  2. En in restaurants? Meer of minder groente?
  3. Meer of minder vlees?
  4. En wordt u daarin trendsetter? meeloper of achterblijver.
  5. Bent u restauranthouder, kok of consument? En gaat u zelf geregeld uit eten?  

 

Zo maar even wat vraagjes die Variatie in de Keuken stelde aan willekeurige voorbijgangers.

Het gangpad is op de beurs de speelplaats voor ieder die veel contact wil maken met bezoekers. Juist dat gangpad bleek voor Variatie in de Keuken een bijzonder goede plek om mensen enthousiast te krijgen voor een bezoek op de stand. We hadden super leuke vragen voor iedereen en daarmee dus ook direct contact. We kregen heel gemakkelijk heel veel informatie over trends en antwoorden voor ons onderzoek. En als dank hadden we voor de deelnemers bijna elk uur een ontzettend lekker gevarieerd hapje ... van groente natuurlijk!

 

Koken met meer groente kan blijkbaar heel gevarieerd en heel gezond. Je kunt er mensen enorm mee verrassen. Maar hoe breng je dat als restauranthouders onder de mensen? En hoe krijg je die verfijnde kneepjes bij de koks? Alle mogelijkheden en ideen worden door Variatie in de keuken verzameld en gepromoot aan de hand van workshops. Dus ook tijdens de Horecava was het een komen en gaan van informatie. Het werd balanceren tussen verkrijgen van juiste input en gedoseerde gevarieerde prikkelende output. Die workshops liepen dan ook continu door tijdens de Horecava 2015.

 

Stop-contact.com hielp Variatie in de Keuken met ideeen voor de questionnaire en communicatie tijdens de beursdagen. Met name de Questionnaire en de standflow werden op scherp gezet. 

Hun eerste grote beursdeelname werd een groot succes dankzij Joris en evelien. Super om met jullie zo kort en gericht naar zo'n gevarieerd beursprogramma te werken. Bijna een Bon Duelle!

 

Heel veel meer over Variatie in de Keuken en hun activiteiten vind je op hun facebooksite.

 < Terug naar bewijmateriaal
Stop-contact werkte o.a. voor:
We hebben zeker een zeer gevarieerd programma gebracht met een duidelijke boodschap!
Joris Heijnen, Directeur
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008