raakt met lading
Daddy Cool
Opdracht

Help ons met marktintroductie van Veggie Kebab

Event

Horecava 2019

Daddy Cool

Daddy Cool brengt producten op de markt waarbij de gebruikers op een eenvoudige manier deze gezonde en etnische producten op z’n bord kan serveren.

Wij willen blijven innoveren en verrassen met nieuwe recepten of ingrediënten. Hierbij staan kwaliteit, smaakervaring en de mogelijkheid tot fusion centraal.

 

Referentie; Directeur eigenaar; Bruno Meyer

Event Horecava 2019; “Viktor heeft met z’n professionele input en onvermoeibare enthousiasme een onmiskenbare meerwaarde geleverd aan onze lancering van Daddy Cool op de Nederlandse markt.

 

Bekijk hier het filmpje dat Viktor maakte over de beursdeelname

 "Kebab voor elke flexitarier"

Daddy Cool is al sinds 1985 op de Belgische markt een belangrijke speler als het gaat om mediterane kant en klaar maaltijden. Kebab en Shoarma zijn een belangrijk onderdeel van het productgamma. Met de deelname aan de Horecava 2019 start DaddyCool de lancering van zowel de Authentic als wel de Vegetarische kebab op de Nederlandse markt. Stop-contact ontwierp daarvoor samen met DaddyCool een stand-communicatieconcept en leverde tijdens de beurs 4 dagen stopkracht vanaf het gangpad. Daarmee brachten we niet alleen alle aandacht bij een nieuwe Veggie IQF kebab maar ook een product dat op een slimme manier verpakt is en waarmee je veel food-waste voorkomt.

 

Slim selecteren door uitdagen vanaf het gangapd

Door slim gebruik te maken van het gangpad kregen we een heel veel groter deel van de bezoekers uit de professionele Horeca op de stand. Ieder kon proeven en de veggie kebab vergelijken met de authentic. Daarvoor werden ze op het gangpad al uitgedaagd. Proef jij verschil en vind je het lekker? En kun jij zeggen welke de veggie en welke de authentic kebab is? 

Zo lieten we iedereen weten: "DaddyCool brengt kebab voor elke Flexitarier"

 

Tevens wilden we de consumens en de professional bevragen over de smaak, hun overweging om in de toekomst minder vlees te eten en zo meer. Daarvoor maakten we een kleine voor enkel de proever en een grotere questionnaire voor potentiele inkopers. Die questionnaires hadden uitdagende vragen en werden na het proeven gretig ingevuld. Iedereen vond beide soorten Yummie! 

 

Gadget

Aan het eind van de journey kreeg iedere professional een gadget, een houten spatel. De smily op de spatel bracht weer een dikke smile bij onze bezoekers. Hiermee wisten we de bezoekers na het proeven een nog beter gevoel te geven op de stand maar zorgden we er ook voor dat dit goede gevoel werd verankerd. Elke keer als de spatel met smiley thuis wordt gebruikt zal men herinnerd worden aan het contactmoment met Daddy Cool. 

 

Bijdrage Stop-contact;

Tijdens de beurs sprak Viktor vanaf het gangpad bezoekers aan en daagde hen uit om mee te doen aan een 'proeverijtje'. Heel veel meer passanten wist hij zo op de stand te krijgen om deel te laten nemen. Velen werden uitgedaagd.

In de voorbereiding (start in oktober) werd aan de 6 stappen van de Custormer Stand Journey door Stop-contact kleur, vorm en inhoud gegeven. Samen met de input van de familie Meyer, ontstond er een stand communicatieconcept, een standjourney die elke bezoeker kon doorlopen. Hoofd items waren de proeverij, een questionnaire waarmee we belangrijke informatie ontvingen van consumens en professional en de spatel die steeds weer een dikke smile bracht. Een geslaagde gadget waarmee we steeds weer in de roos schoten.

 < Terug naar bewijmateriaal
Bruno Meyer, directeur eigenaar Daddy Cool
Dank!! Met jouw professionele input en onvermoeibare enthousiasme heb je ons een onmiskenbare meerwaarde geleverd.
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008