raakt met lading
Herke ICT Group
Opdracht

Selecteer jij de juiste bezoekers vanaf het gangpad?

Event

Bouwbeurs 2019

Herke ICT Group

     

Referentie van Esther Wouters, Salesmarketeer van Herke ICT Group;

Nogmaals dank voor je energie en je inzet tijdens de BouwBeurs 2019. De volgende reacties komen uit ons standteam:  “Het was goed dat Viktor er was, hij zorgde voor een constante aanwas van nieuwe mensen op de stand en hield ook de 1-pitters e.d. tegen, dus dat was wel fijn.” “Viktor deed zijn werk goed: hij sprak iedereen aan waarvan hij dacht dat het onze doelgroep is.” “Viktor heeft veel mensen op onze stand getrokken”. Wij pakken de opvolging serieus aan om het maximale uit deze leads te halen.

 

Herke ICT Group neemt elke twee jaar deel aan de Bouwbeurs, zo ook dit jaar. Voor hen blijkt het elk jaar weer een uitdaging (lees een kunst) om de juiste mensen op de stand te krijgen. Stop-contact werd ingeschakeld om vanaf het gangpad uit de grote stroom passanten de juiste bezoeker te selecteren voor een contactmoment op hun stand. Maar hoe?

 

Stop-contact ontwierp samen met het beursteam van Herke ICT Group daarvoor een Stop-contact-moment. Op het gangpad kun je  de juiste bezoekers al heel goed verleiden tot ..... Hiervoor haalden we een latente behoefte bij hen boven met enkele rake vragen. Niet zo zeer de eerste vraag telde ... veel meer nog de vier vragen erna en dat vraagt kennis over 'de kunst van het zakelijk verleiden'. En dat lukte! Mooi was het om te zien hoe effectief je je stand met vele vierkante meters kunt vergroten 'als je slim gebruikt maakt van de ruimte voor je stand'. Het verrassen en selecteren van bezoekers begint bij het maken van contact op het gangpad. Herke ICT Group heeft voor de bedrijfsvoering van bedrijven in de bouw hele slimme oplossingen; Herke Bouwvision; software voor bouwers met visie.

 

Met de vragen wist Viktor van Stop-contact ook weer nieuwe behoeftevragen van directeuren van bedrijven in of gerelateerd aan de bouw boven te krijgen. De stap naar een eerste oriënterende demo was dan al snel gemaakt. Zo werkte het team van Herke ICT Group dit jaar op hun stand als een geoliede machine. Voorgeselecteerde en nieuwsgierig gemaakte standbezoekers werden spelenderwijs bij slimme software voor slimme bedrijfsvoering gebracht.

 

Meer weten over hoe je beter gebruik kunt maken van het gangpad? Neem dan contact op met Viktor van Stop-contact. Kom verder! (0633082505).

 

Onder deze link vind je de video die Stop-contact maakte tijdens de beurs. Deze werd ingezet om via social media meer bezoekers uit te nodigen voor een bezoek aan de stand.< Terug naar bewijmateriaal
We zijn nog druk met het verwerken van de respons. Er zitten interessante leads tussen!
Esther Wouters, Salesmarketeer bij Herke ICT
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008