raakt met lading
Rabobank Utrecht
Opdracht

He Bell Boy, wil je net als vorig jaar de bel weer luiden?

Event

UPLIFT13 van Rabobank Utrecht

Rabobank Utrecht

Ruim 150 Zelfstandige Professionals met en zonder personeel zijn geïnspireerd in hun ondernemerschap tijdens UPLIFT’13.  Met UPLIFT ondersteunt Rabobank Utrecht ZP’ers op drie onderdelen van ondernemerschap: inspiratie, vaardigheden en netwerken.

 

Opstijgen bij tegenwind

Netwerken en workshops volgen om als zelfstandige de economische crisis door te komen. UPLIFT’13 laat dit jaar ook weer zien hoe dat in zijn werk gaat. Dit jaar is het thema “Opstijgen bij tegenwind”. Je hebt immers tegenwind nodig om op te stijgen. UPLIFT is een dag voor zelfstandige professionals uit Utrecht en omgeving. Bij het evenement draait alles om jouw business en hoe je deze naar een hoger plan kunt tillen. Zorg dat je na afloop met concrete tips aan de slag kunt gaan. Dat is namelijk het doel van UPLIFT!De economische crisis, een misgelopen opdracht, financiële tegenslagen... Wacht je tot deze donkere wolk vanzelf overdrijft of zorg je er voor dat deze tegenwind jouw business juist een 'UPLIFT'geeft? Als je kiest voor het laatste, dan kies je voor UPLIFT’13! Dit jaar is het thema 'Opstijgen bij tegenwind'. Je hebt immers tegenwind nodig om op te stijgen!

 

Waar het om draait

UPLIFT is dé dag voor zelfstandige professionals uit Utrecht en omgeving! Bij UPLIFT draait alles om jouw business en hoe je deze naar een hoger plan kunt tillen. Dat kan dor je te laten inspireren, je vaardigheden te trainen, te netwerken en na afloop met concrete tips aan de slag te gaan. Dat is namelijk het doel van UPLIFT! Hier, tijdens de UPLIFT worden ondernemerszaken voor ZZPers behandeld.

 

Net als vorig jaar bood de Rabobank voor 150 ZZPers verschillende workshops en een prachtig netwerkevent. Na een plenaire sessie konden deelnemers kiezen uit 3 workshops. De middag werd afgesloten met een borrel.

 

Bell Boy als Lift Boy

Viktor was de gehele middag als Bell Boy aanwezig om je in upper sferen te brengen.

Bij de UPLIFT hoort een bediende, die je bij de entree bijzonder welkom laat voelen, je naar de juiste etage brengt en de bel laat luiden als je op de juiste etage bent aangekomen. Die boy dient er dan ook herkenbaar uit te zien.

Elke 5 minuten voor aanvang maakte Viktor zo z'n rondje langs de workshopleiders. Een bel werd geklonken, een nieuwe sessie werd ingezet.

Zo langzaam aan is Viktor als Bell Boy een vertrouwd gezicht bij het event van de Rabobank.

 

En last but not least;

Niemand de deur uit zonder smile! En mevouw, wat neemt u mee vanuit deze workshops naar de maandagochtend?

Wat gaat u maandag met de informatie doen, laten of nooit meer vergeten?

Het waren zo enkele krachtige vragen van de Bell Boy aan de gasten die vertrokken. Die lieger die werd opgelaten konden ze eenmaal op weg naar huis nog eens even goed laten landen ...  

 

Meer over de UPLIFT12 (van vorig jaar) vindt u op deze korte video< Terug naar bewijmateriaal
`Super waardevol hoe je die rol als Bell Boy vervult`
Angelique van der Wal, Marketing & Communicatie Rabo Utrecht
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008