raakt met lading
DXC.Technology
Opdracht

Selecteer voor ons relevante passanten

Event

Intertraffic 2018, Rai Amsterdam

DXC.Technology

     

DXC Technology is een samenvoeging van CSC en HPE Enterprise Services. DXC Intelligent Transportation Systems is in Nederland bekend om de realisatie van trajectcontroles, flitspalen, weegtechnieken van vrachtwagens, grensbewaking en zo meer. Voor het eerst staan zij op Intertraffic onder deze nieuwe naam. En dat mag bekend worden gemaakt onder de vele bezoekers afkomstig vanuit de hele wereld. Een mooie taak voor Stop-contact om de bezoekersstroom richting stand tijdens beursdagen in goede banen te leiden.

Elke keer weer zorgt DXC Technology ervoor dat u de data verkrijgt en kunt verwerken om een praktische oplossing te vinden voor een gewenste situatie.

Stop-contact hielp zijdelings mee met het ontwerp en de realisatie van de Standbezoeker-journey. Tijdens de beurs leverde Stop-contact, op de kop van de stand, de stopkracht om relevante passanten te selecteren om hen vervolgens te verleiden voor een bezoek op de stand. Zo werden vele passanten die ogenschijnlijk de stand voorbij wilden lopen alsnog verleid voor een gesprek met een van hun medewerkers. Het doel van DXC was zo veel mogelijk mensen te benaderen uit hun doelgroep en naam te maken in de markt.

Om het contact met passanten gemakkelijker tot stand te laten komen maakten we een kaart waarmee we bezoekers op de bon konden slingeren. Het was ook een handige tool om bezoekers waar we geen directe relatie mee zouden vinden toch op een nette en prettige manier weer hun weg konden laten vervolgen.
Het was ook gelijk de kaart die triggerde en de link maakte met waar DXC Technology uiteindelijk voor staat: voor opdrachtgevers via detectoren op en rond de snelweg data verzamelen, inlezen en verwerken zodat hardrijders, te zwaar beladen vrachtwagens of passanten die de grens overgaan, via controles kunnen worden gecheckt en overtreders op de bon kunnen worden geslingerd.

Resultaat: Tijdens de eerste twee dagen wisten we de doelstelling met betrekking tot 'het aantal te behalen relevante leads' al te realiseren.

< Terug naar bewijmateriaal

contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008