raakt met lading
Decolgeno
Opdracht

Help ons weer zoals bij de Interieur beurs in Kortrijk

Event

HoutPro+ beurs

Decolgeno

DecoLegno biedt u een uitgebreide collectie spraakmakend en inspirerend Plaatmateriaal van het innoverende Italiaanse merk Cleaf. Omdat Cleaf met speciaal ontwikkelde hoogwaardige processen werkt, is iedere plaat die uit de pers komt een waar kunststuk. U heeft bovendien keuze uit een collectie van ruim 260 kleurvarianten, trendy structuren en unieke designs die ieder jaar wordt aangevuld met nieuwe trends en innovaties.

 Referentie:

 

Patrick Leering: Oprichter en eigenaar Decolegno

Event: HoutPro+beurs in Brabanthallen te Den Bosch, oktober 2017

De aanpak van Stop-contact is niet uniek maar wel zeer effectief. Het gaat namelijk om de persoon die het doet. Viktor bereid zich goed voor en weet de juiste snaar te raken bij de voorbij lopende prospect die anders niet de stand had bezocht.
Voor ons is Stop-contact absoluut van toegevoegde waarde om meer uit de beursdeelname te halen.

(In okt 2016 heeft Decolegno ook al 9 dagen samengewerkt met Stop-contact op de beurs Interieur Biennale te Kortrijk)

 

Het was precies een jaar geleden dat Viktor voor Decolegno beursactiviteiten verrichtte tijdens de Interieur beurs, Biennale te Kortrijk. Omdat die samenwerking vele nieuwe contacten opleverde voor Decolegno besloot de directie ook tijdens de HoutPro+ beurs 2017 in de Brabanthallen dezelfde strategie en werkwijze aan te houden. Never change a winning module.

 

De opzet tijdens deze drukbezochte HoutPro+ beurs verschilde dus niet veel van die in Kortrijk. Opvallend was wel dat op deze beurs vele Belgische bezoekers waren die zich ook in Nederland graag lieten aanspreken. Vele interieurontwerpers namen ruim de tijd voor de beurs. Voor de vele studenten hadden we een bijzondere case/questionnaire die kon worden opgelost. In de video is te zien hoe fijn ze het vonden om serieus benaderd en aangesproken te worden. Vele nieuwe ontwerpers en houtverwerkers (in spé) konden hier dus ook al vanaf het gangpad worden verrast en nieuwsgierig worden gemaakt voor de plaatmaterialen van Cleaf. Ongekend ook wat er allemaal mogelijk is met deze decors. 

 

Ontwerper Ossiris Hertman

Ossiris Hertman, een groot Nederlands ontwerper had 6 verschillende meubels ontworpen en die werden getoond op de stand. De standwand was net als de meubels, geheel van donkere naar lichte tinten in lijn gebracht.  Viktor wist dié bezoekers van het gangpad te halen en te winnen voor een bezoek op de stand. Zo was het team van Decolegno, met 6 man sterk de hele dag in gesprek met dié mensen die ze écht wilden spreken. Zij lieten op het gangpad geen kostbare tijd verloren gaan om onbekende passanten aan te spreken. Die werden door Viktor, na een korte selectie en motivatiesessie enthousiast gemaakt voor een bezoek op de stand. Met een concrete vraag werden ze daar panklaar aan teamleden gekoppeld. Gemakkelijker kun je de leadgeneratie voor standteams niet maken toch? 

 

Een impressie van de beursbeleving en de leadgeneratie is te zien op deze video.

 

Het vakblad Expovisie schreef vorig jaar dit artikel over deze succesvolle opzet van Decolegno.< Terug naar bewijmateriaal
Voor ons is stop-contact absoluut van toegevoegde waarde om meer uit de beursdeelname te halen.
Patrick Leering, directeur, oprichter Decolegno
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008