raakt met lading
Heuvelman B.V.
Opdracht

Help ons nˇg meer leads te genereren uit de beurs

Event

Event 15

Heuvelman B.V.

Heuvelman Sound & Vision B.V. is totaalleverancier in de audiovisuele dienstverlening. Beleven, partnerschap en vertrouwen zijn de drie kernpunten in hun bedrijfsfilosofie.

Met de audiovisuele middelen, expertise en creativiteit biedt Heuvelman u altijd onderscheidende en passende concepten aan die u helpen úw successen te realiseren. Heuvelman is gespecialiseerd in alle onderdelen van audiovisuele dienstverlening.

Niet voor niets behoort Heuvelman Sound & Vision B.V.  tot toppers in de AV branche.Elk jaar weer neemt Heuvelman AV deel aan twee belangrijke beurzen. Tijdens Event15 was het zaak om vele (nieuwe) leads te genereren en de bestaande contacten een boost te geven. Daarvoor mocht Stop-contact.com samen met Heuvelman een beurs-communicatieconcept ontwerpen en tijdens de beursdagen helpen bij de uitvoering (als standcoach en stpper).

Uiteindelijk hebben we voor bezoekers uit de eventbranche tijdens Event15 een ware beleving gebracht op de stand. Heuvelman liet zien waar ze goed in zijn en wist bezoekers te verleiden en te betrekken dmv een Touch & Try beleving op de stand. Met onderstaand concept liet ze haar gasten ervaren waar zij goed in zijn; "Stabiliteit brengen van innovatieve communicatieconcepten via AV".

 

Stabiele AV

Op de stand hebben we een 'innovation experience' gebracht aan de bezoekers van Event. Wat is er allemaal mogelijk met beeldschermen? Welke innovaties zijn hot en toepasbaar? Wat bereik je met Beacons en hoe zet je dat in tijdens jouw event? Hoe maak je die innovaties functioneel voor je event? En het belangrijkste; Hoe laat je die AV ook stabiel draaien tijdens je event?  

 

Touch & Try

Het blijkt dat vele eventmanagers niet direct kiezen voor de nieuwste innovaties omdat ze niet het risico willen lopen dat hun ingezette techniek niet werkt. Heuvelman liet bezoekers ervaren dat met je met AV, met beacons, innovatieve koelkastdeuren, twitter walls, surface tables beeldschermen en 'make your own event' interactie kunt creëren met je gasten op een event. Een bezoek op de stand werd zo al een klein event op zich. Iedereen kon met eigen handen de beeldscharmen bedienen of via beacons en telefoons de schermen zelf bedienen. Het werd een ware beleving.

 

Stabilivatie-scan

Tevens hadden we een Stabilivatie-scan opgezet. We vroegen alle passanten wat zij er aan deden om hun innovaties wél te laten functioneren. Welke belemmeringen spelen er bij uw komende event? Welk risico neem je daarin of hoe dek je die af? De stabilivatie-scan leverde Heuvelman en de bezoekers heel veel informatie. Bezoekers krijgen de weken na de beurs deze informatie teruggekoppeld.

Vele bezoekers wilden wel eens hun case voorleggen aan Heuvelman. Een uitdaging voor hen om hen te informeren over mogelijkheden en functionele meerwaarde.

 

Hoewel deze beurs niet heel druk bezocht was het gedurende de beurs een komen en gaan van bezoekers op de stand. Het leverde Heuvelman uiteindelijk 3,5 x meer leads dan voorgaande beurzen. De continu verdeelde toestroom van nieuwe bezoekers bracht de hele dag dus reuring op de stand. En daar ging het ons om. de nieuwe bezoekers bracht Heuvelman nieuwe mogelijkheden en uitdagende afspraken. En iedere bezoeker die de stand verliet zal nooit meer vergeten ... Breng je innovaties tot leven via Heuvelman ... want dan komt het wel goed! < Terug naar bewijmateriaal
Eindelijk die continu´teit van bezoekersstroom op de stand
Arjen Buijs, Salesmanager Heuvelman
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008