raakt met lading
WEWO Europe
Opdracht

Maak dat succes ook voor WEWO waar op Facilitair

Event

Beurs Facilitair 18

WEWO Europe

WEWO is gevestigd in Holten en is dé specialist op het gebied van meubilair voor de post- en reproruimtes, garderobes en lockers. Door maatwerk voorzien wij altijd in de juiste oplossing. WEWO meubilair kenmerkt zich door de professionele uitstraling en hoge kwaliteit.

 Referentie;

Jan Altink, directeur WEWO Europe

Het aantal leads op de beurs facilitair verdrievoudigd in vergelijking met 2017, met dank aan  onze specialist Victor

 

Stopkracht tijdens Beurs Facilitair van 24 t/m 26 januari

Op 24, 25 en 26 januari 2018 viert de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer haar 20ste verjaardag. Alweer 20 jaar staat de beurs in het teken van het delen van kennis, informatie en innovaties. De beurs is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het evenement dat u niet mag missen. Stop-contact leverde aan WEWO Europe de stopkracht op het gangpad en de concepting voor de communicatie op de stand. De Customer stand journey werd in 5 stappen vooraf beschreven en zo kreeg ieder de taken die daarbij pasten. 


Wat bracht WEWO op Facilitair?

Vele kantoren, opleidingscentra als universiteiten of middelbare scholen, sauna's en ziekenhuizen gebruiken lockers. Daar is veel over te vertellen, kennis over te verspreiden, maar ook te vergaren. Om in te gaan op de kracht en het thema van de beurs wilden ook wij informatie delen met bezoekers. WEWO loopt ver voorop in techniek en design van lockerkasten en biedt voor elke gebruiker een breed scale aan mogelijkheden. Tijdens de beurs Facilitair ondervroegen we facilitair beheerders over het gebruik en gebruiksgemak van lockers. Via een speciaal opgezette Poll onder 500  lockergebruikers verkregen we gemakkelijk informatie over; het gebruiksgemak, de soort gebruikte sloten, het gevoel van veiligheid, het design en vormgeving werd behandeld. Zo werd niet alleen WEWO wijzer door de informatie die vele ervaringsdeskundigen aan WEWO brachten.

 

Locker app als innovatie

Ook kregen de deelnemers op de stand en het innovatieplein de grote innvaties onder ogen en in handen; de locker app. Na de beurs krijgen alle deelnemers van de poll de informatie teruggekoppeld. Ieder kreeg op het einde van de standjourney de kans om met de meest moderne app een locker te openen. Veilig en handig voor gebruikers en de facilitair beheerder. In de lockerkast zat een leuke gadget als dank voor het bezoek. Een groot aantal keren werd de locker zo door standbezoekers geopend.

 

Resultaat

De samenwerking met Stop-contact bleek voor deze beurs een schot in de roos. Het werd voor WEWO een hele goede beurs met heel veel meer gesprekken met facilitair beheerders op de stand. Zonder de stopkracht van Viktor, waren er ongetwijfeld vele bezoekers aan de stand voorbij gelopen. Het leverde WEWO uiteindelijk 3x meer leads en de kwaliteit ervan was door de selectie op het gangpad beduidend beter dan voorgaande jaren. Voor hen een goede bewustwording dat de werkwijze met een goede stopper, die bezoekers nieuwsgierig en enthousiast maakt, een zeer grote bijdrage levert aan het succes tijdens de beurs. Daarom is een nieuwe opdracht met WEWO in de maak .... 

 

Referentie Gerben Morsink, Sales Engineer

"Voor de Vakbeurs Facilitair hebben we zeer prettig samen gewerkt met Viktor. Samen hebben we een goed plan van aanpak ontwikkeld om het maximale resultaat uit de beurs te halen. Ondanks de weerstand op voorhand binnen de organisatie is na afloop van de beurs iedereen er unaniem over eens dat Viktor een zeer grote bijdrage geleverd heeft aan het succes van deze beurs. Het aantal leads is verdrievoudigd en door het selecteren op het gangpad de kwaliteit verbeterd!"

 

De video over de beurs

Hieronder een impressie van de beurs aan de hand van een kort filmpje.

 

 

Meer over WEWO Europe op hun site onder deze link. < Terug naar bewijmateriaal
Het aantal leads op de beurs facilitair verdrievoudigd in vergelijking met 2017, met dank aan onze specialist Victor
Jan Altink, Directeur WEWO Europe
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008