raakt met lading
Appartementen van Ca Palazzo
Opdracht

Breng "de smaak van ItaliŽ' op de vakantiebeurs 2018

Event

Vakantiebeurs 2018, Jaarbeurs te Utrecht

Appartementen van Ca Palazzo

Ca'Palazzo (casa Palazzo) is een paesino, een klein dorpje, waarvan het oudste deel waarschijnlijk dateert van 1200. Op Ca'Palazzo woonden en werkten verschillende boerenfamilies. Door de eeuwen heen zijn er huizen en ook een kapel (1807), bij gebouwd. Nu heeft Ca'Palazzo 8 appartementen van 2-6 personen.

In het verleden werkte Stop-contact vaker samen met Ca’Palazzo om tijdens verschillende Italie-evenementen de appartementen en de streek Le Marche bij bezoekers onder de aandacht te brengen. Steeds brengen we op verschillende manieren 'de smaak van Italie' over naar Nederland ... En terug naar naar Italie, le Marche, Pergola, naar Ca'Palazzo!

 

Initiatiefnemer voor de promotie van die streek is de eigenaar van Ca’Palazzo (groot huis), een appartementen locatie in het noordelijke deel van de provincie Le Marche.. Steeds weer zetten we samen concepten op om tijdens events verschillende partijen uit Italie en Nederland bij Nederlandse bezoekers te brengen. Dit keer op het Italieplein tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht. Stop-contact was tijdens het event aanwezig en bracht de stopkracht en de selectie van bezoekers op het gangpad.

 

Opzet concept, enthousiasmeren en verbinden met de smaak van Itali.

Dit jaar werden op de Vakantiebeurs, op het Italia plein de vele streken van Italië en haar mogelijkheden achter vele tafeltjes gepromoot. Doel was om bezoekers een breder inzicht te geven van de mogelijkheden van vakantiebestemmingen. Stop-contact bedacht een klein selectieformulier waarmee de interessegebieden van bezoekers op het plein snel konden worden gescreend. Zo konden de afzonderlijke standhouders zien welke interesses de verschillende bezoekers hadden voor hun vakantiebestemming; wordt het een camping, een agritourismo, hotel of B&B of kies je voor een verblijf in één van de luxe authentieke appartementen van Ca'Palazzo. Iedereen die dit briefje invulde kon winnaar worden van een grote mand met overheerlijke Italiaanse producten. Bij de tafel van Ca’Palazzo kon iedereen hun briefje inleveren. Daar stond dan een proeverij met een babbeltje klaar; de smaak van échte truffel werd vergeleken met truffelolie. Tijdens het proeven was er natuurlijk ook weer genoeg ruimte om de weelde op Ca’Palazzo te bespreken. Meer info op deze stand dus over wijnen, peccorino en andere kazen, honing, grappa, biologische pasta en de appartementen. Daar werden mensen blij van! Dus waarom deze zomer dit alles niet nog eens beleven? Mooi om Nederlanders op de Vakantiebeurs dit alles te laten beleven/voorproeven.

 

Truffelspel

Ieder die bij de tafel van Ca’Palazzo kwam kon ook meedoen aan het truffels-grabbel-spel. Trok je de gouden truffel dan kreeg je een pak biologische pasta mee naar huis. Dat pak droeg de sticker 'Selezionato de Ca Palazzo' (aanbevolen door Ca Palazzo). Het pak pasta werd zo dus gelijk het visitekaartje van de eigenaar van Ca'Palazzo. En bel luidde als er weer een winnaar was. Het trok weer vele nieuwsgierige mensen.

 

Grote geheel; Aantrekken , selecteren en verdelen van juiste bezoekers
Met dit concept ontstond er een mooie doorloop op de stand van tafel naar tafel en werd iedere bezoeker op eigen voorkeur geïnformeerd en ruim in de watten gelegd.

 

Follow-up
Jij bent nu ook een winnaar; Jouw vakantiebeurs-aanbieding voor verblijf op Ca'Palazzo.
Iedereen die meedeed en hierover een mail kreeg werd een beetje winnaar want .... ieder die we op het plein het beste uit Italie hebben laten proeven kreeg direct na de beurs per mail ook een mooie aanbieding voor een verblijf op CaPalazzo.com tot wel 20% korting (voor- en naseizoen). Die aanbieding is geldig tot 1 februari 2018. Mocht je dit lezen en ook gebruik willen maken van die aanbieding dan kun je contact opnemen met Stop-contact óf direct met Ca'Palazzo (vermeld dan wel dat je belt of mailt naar aanleiding van dit artikeltje). En misschien ook wel over de opzet van een toekomstig communicatieconcept voor je eigen komende beursdeelname. Want met de Stopkracht van Stop-contact beginnen ook bij jouw beursdeelname vele klantrelaties en nieuw op te zetten trajecten.

 

Hier nog een prachtig filmpje over de streek Le Marche en de appartementen van Ca’Palazzo
Bekijk hier de site van Capalazzo en de vele activiteiten die er voor gezinnen met kinderen te doen is in de zomermaanden.
Volg Ca'Palazzo op facebook < Terug naar bewijmateriaal
Stopkracht, selectie en gepaste reuring brengt beleving en de juiste mensen op de stand
Wijnand Luttikholt, eigenaar Ca'Palazzo.
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008