raakt met lading
Pré wonen
Opdracht

Hoe leeft u met Pré Wonen in onze wijk?

Event

Festival Schalkwijk aan Zee

Pré wonen

Bij Pré Wonen werken 163 mensen. Samen zetten ze zich in voor goede woon- en werkruimte voor de inwoners van de wijken waar de woningen van Pré Wonen staan.

Om hen goed van dienst te kunnen zijn, worden alle contacten met bewoners verzorgd vanuit drie vestigingen in Beverwijk en Haarlem. Hierdoor is er altijd een vestiging van Pré Wonen binnen een redelijke afstand van hun woning.

De ondersteunende afdelingen zijn in een apart kantoor in Velserbroek ondergebracht.

 

http://www.stop-contact.com/data/files/downloads/stop-contactcom_zet_het_goede_in_voor_prac_wonen_en_haar_bewoners_.pdfHet festival Schalkwijk aan Zee vond plaats op het Belcantoterrein in Schalkwijk op zaterdag 1 september. 

Préwonen wil tijdens het festival contact leggen met bewoners. Persoonlijk contact is namelijk een goede manier om er achter te komen wat er leeft in de wijk. Dat doen we op een formele manier met klantenpanels en dat doen we op een andere manier, zoals deze invulling van onze  deelname aan het festival. Stop-contact.com bedacht een levensgrote contactdoos op hoge poten waar bewoners wijksuggesties niet alleen achter konden laten maar ook op konden doen.  

 

Wijken of Wensen

Stop-contact.com wist met het thema Wijken of Wensen bij vele wijkbewoners een WijkWens los te weken. Heel veel reacties werden verkregen en opgehangen in een levensgrote Contactdoos. Bewoners die hun antwoordkaartje ophingen konden elkaar ontmoeten in de doos. In de box werd tijdens het contact met de bewoner door een striptekenaar een toepasselijke striptekening gemaakt. Zo werden maar liefst 250 wijkbewoners met een WijkWens beloond.

 

Bovendien was de afdeling Verkoop die dag aanwezig. Pré wonen kreeg de volle aandacht van haar bewonersgroep. Het was een onvergetelijke dag waar Pré wonen eens met een andere vorm van contact informatie over hun woningen verkreeg.< Terug naar bewijmateriaal
Een striptekening spreekt boekdelen; door Kees van Berkel
Wijken of Wensen? Doe een wijkwens
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008