raakt met lading
UWV
Opdracht

Breng jij nieuwe ondernemers binnen op de stand van het UWV

Event

Week Van De Ondernemer

UWV

 Bent u HR-professional of vertegenwoordiger van een (middel)grote werkgever en wilt u snel op de hoogte worden gebracht van alle belangrijke wet- en regelgeving rond arbeidsongeschiktheid en ontslag? Wilt u weten hoe u een loonsanctie kunt voorkomen? Of wilt u meer informatie over de nieuwe digitale mogelijkheden en opties om in contact te komen met UWV? Dan mag u de  Week Van De Ondernemer waar het UWV aan deelneemt niet missen.

Het UWV neemt al verschillende jaren deel aan de Week van de Ondernemer. Het betreft dit jaar een editie in Utrecht en Amsterdam. Daar krijgen ondernemers uit het MKB alle directe mogelijkheden om geinformeerd te worden over werkgevers vraagstukken mbt personeel. Net als vorige jaren stond Viktor daar voor het UWV op de kop van de stand om ondernemers mét personeel te selecteren vanaf de beursvloer. 

 

Referentie; Marc Awater Communicatiemedewerker UWV

"Viktor voorzag ons van een constante stand-flow naar de UWV stand en zorgde hierdoor dat vele ondernemers door onze UWV collega's geholpen konden worden met hun vraagstukken. Hierdoor zag menig Ondernemer in dat UWV veel meer is dan alleen sociale zekerheid. Namelijk een zeer brede dienstverlener op het gebied van de Arbeidsmarkt & partner in ondernemerschap!"

 

Stop-contact kreeg net als vorige keren weer de vraag om ondernemers op de beursvloer enthousiast te maken voor een bezoek aan de stand van het UWV. Stop-contact.com werd ingeschakeld voor stopkracht tijdens de 6 beursdagen en in de voorbereiding voor een presentatie over contactmaken, hoe te verrassen en te veranderen en ook werd de workflow/customer standjourney aan de twee verschillende teams uit Utrecht en Amsterdam voorgelegd. Daarme stond het standteam klaar om ondernemers te ontmoeten en te vertellen welke mogelijkheden er bestaan voor het matchen van het gewenste personeel. Ook  aspecten over wetgeving, scholing, onstlag en reintegratie konden worden gesteld.

 

Doordat er vele ondernemers op zoek waren naar nieuw personeel maakten ondernemers graag gebruik van zo'n stop-contactmomentje.  Stop-contact wist daar passanten uit te dagen, te betrekken en nieuwsgierig te maken voor de nieuwste diensten van het UWV.

 

Hier de link naar de video die u een impressie geeft van de sfeer en werkzaamheden aldaar.

 < Terug naar bewijmateriaal
"Viktor voorzag ons van een constante stand-flow naar de UWV stand"
Marc Awater, communicatiemedewerker UWV
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008