raakt met lading
HAVEP workwear
Opdracht

Breng jij de reuring en passanten op de stand

Event

A+A beurs

HAVEP workwear

Werken is topsport. Er wordt veel van je gevraagd. En van je kleding. Daarom is het belangrijk dat je altijd kunt vertrouwen op goede bescherming. De gespecialiseerde adviseurs van HAVEP helpen je bij het kiezen van de juiste kleding, helemaal afgestemd op jouw situatie en behoeften. Zo kun jij je concentreren op wat voor jou belangrijk is: scoren met sterk werk.

Een impressie van de deelname van HAVEP aan de beurs  A+A krijgt u door op het linkje te klikken van de video, onderin dit bericht. 

 

HAVEP levert bedrijfskleding aan vele grote bedrijven en is in Nederland één van de topspelers. Het familiebedrijf uit Goirle bestaat al 150 jaar en werd verschillende keren van generatie op generatie doorgegeven. De huidige generatie zet sustainablity en recycling van kleding hoog neer in hun bedrijfsdoelen. Ze vervaardigen weer nieuwe textielsoorten waar kleding van gemaakt wordt. HAVEP vraagt daarom aan partners mee te werken aan het verzamelen, ophalen en recyclen van (bedrijfs)kleding. Die boodschap zette HAVEP ook duidelijk neer tijdens de beurs in Dusseldorf waar Protection, Health and Safety dé drie centrale thema's waren op de A+A beurs.

 

Referentie: Els de Ridder, marketing manager at HAVEP Workwear/ Protective wear

"Viktor bracht op een professionele maar toch leuke manier de juiste prospects op onze stand. Door middel van een vooraf afgestemd scenario kwamen de klanten ineens bij de juiste contactpersonen terecht. Er was veel toeloop op de stand, maar zo werd iedereen toch steeds goed opgevangen. Via het spel element met de boks machine en Viktor als referee, was er ook steeds iets te beleven op de stand. Een geslaagde samenwerking voor ons!"

 

HAVEP wilde in de nieuwe markt van Duitsland vele nieuwe partners vinden. Omdat de bezoekers op de beursvloer het merk HAVEP workwear nog niet kennen, was het voor HAVEP belangrijk om wat reuring op de stand te brengen. Tevens zetten ze een duidelijke boodschap neer. Op de kop van de stand zorgde viktor ervoor dat uit de grote bezoekersstroom de juiste passanten werden geselecteerd en vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme een bezoek zouden brengen op de stand. Daar kreeg men een sprankelend verhaal over de bedrijfsfilosofie van HAVEP. De reuring en de leads kwamen er en zo werd het een enorm geslaagde beurs voor HAVEP.

 

Er was een box-bal-machine ingezet waarmee Viktor als box-referee mensen uitdaagde mee te doen aan de wedstrijd. Elke slag op de box-bal bracht lawaai en bekijks op de stand. Bij elke nieuwe deelnemers werd terloops het thema van HAVEP aangestipt daarmee brachten ze meer sensus en bekendheid over sustainibility in de wereld. De dagwinnaar kon een mooie boxzak winnen met daarin snijafval uit de fabriek. Dat die zak gewild was werd de eerste dag al duidelijk! Vele namen deel aan de wedstrijd en werden vanaf de boxbal weer vloeiend naar het salesteam geleid. Het leverde heel veel interesse en nieuwe leads voor HAVEP. En daar draait het toch om?

Op de laatste dag werd er nog een box-competitie ingezet tussen de standhouders. Er vielen extra harde klappers. Ook de winnaar van die wedstrijd kreeg een boxzak van HAVEP.

 

Dit linkje brengt u naar de video over de deelname van HAVEP aan de A+Abeurs

 

Meer referenties< Terug naar bewijmateriaal
"Een professionele en geslaagde samenwerking voor ons!"
Els de Ridder, marketingmanager HAVEP
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008