raakt met lading
Koninklijk Theater Carré
Opdracht

Hoe krijgen wij overdag de zakelijke markt gewonnen voor Carré

Event

Event 2012

Koninklijk Theater Carré

   

Impact en bijna 10 keer zo veel leads
Niet zomaar, .............. Carré bracht tijdens de deelname aan Management Supportbeurs 2011 met haar standperformance geweldige impact naar de bezoekers. Het leverde Carré bijna 10 keer zo veel leads in vergelijking met hun vorige beursdeelname. Daarom liet Koninklijk Theater Carré ook tijdens Event 12 wederom met Stop-contact.com het stand-communicatieconcept vormgeven.


Carré 125 jaar brengt Koninklijke onderscheidingen
Carré bestaat dit jaar 125 jaar. Een extra reden om iets bijzonders te brengen. Wist u dat Carré voor de zakelijke markt veel meer biedt dan alleen mooie theatervoorstellingen?
Op de stand van Carré kregen bezoekers daar op een bijzondere manier informatie over. Elke passant van de stand die maar iets in de eventbranche voor Carré kan betekenen één van de vele Koninklijke onderscheidingen die we voor u hadden klaarliggen.
Bezoekers lieten zich rond de stand maar wat graag verrassen, onderscheiden en informeren over Carré 125 jaar. Bij de odnerscheiding werd hen gevraagd "U weet zelf wel waarom toch"? En! Onwijs leuk waren de gesprekken en daarbij krijgt iedereen met een onderscheiding straks voorrang op de inschrijving voor de workshop "Weg met Plankenkoorts".

Stopkracht en stand-communicatieconcept
Stop-contact.com gaf tijdens dit Event een impuls aan het standconcept, de strategie van leadwerving en de communicatie naar het gangpad. Tevens zorgde Stop-contact.com dat de uitwerking van de follow-up concrete invulling kreeg. Carré nodigt elke passant uit de zakelijke markt van harte uit deel te nemen aan de workshop.

 

Workshop op 24 mei
De kracht van een beursconcept zit 'm vaak in het thema, de boodschap en de uitvoering en de follow-up. Alles richt zich ook hier op Carré 125 jaar. Er gaat na de beurs iets bijzonders plaatsvinden en wel op 24 mei. Ook u kunt hier aan deelnemen.
Carré heeft voor de zakelijke markt verschillende prachtige zalen ter beschikking. Deze zijn voor uw bedrijf op vele manieren te gebruiken. Dat kunt u ervaren op 24 mei, tijdens een workshop!

De workshop "Weg met plankenkoorts" organiseert Carré ook samen met met Stop-contact.com. Op de stand heeft u zelf ook al  aangegeven welke personal skills u tijdens de workshop wilt bewerken. Daar bouwen we mooi op voort in een super ambiance.


Een Koninklijke groet namens Carré
 < Terug naar bewijmateriaal
De vele Koninklijke Onderscheidingen die we hebben vergeven
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008