raakt met lading
Edicola en Ca Palazzo
Opdracht

Help ons weer succes en reuring te brengen

Event

Italie Evenement Haarzuilen

Edicola en Ca Palazzo

Edicola is een uitgeverij met vele reisgidsen uit verschillende landen dat al vele jaren deelneemt aan het Italie Evenement.

Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 mei vond er in de tuin van Kasteel Haarzuilens (bij Vleuten, Utrecht) weer het Italië Evenement. Meer info over dit jaarlijk terugkerend evenement is te vinden op www.italieevenement.nl


Elk jaar kan de Italie liefhebber slenteren langs vele standjes in de kasteeltuin. Hier kun je ook heel goed van alles kopen, eten, beluisteren, bespelen, beproeven en ook voor uw kids zijn er veel aantrekkelijk activiteiten.

 

Stop-contact stond net als andere jaren weer op en vooral vóór de stand van uitgeverij Edicola. Daar bracht Viktor de passanten een warm welkom en maakte hen nieuwsgierig om de stand te bezoeken. En wat er daarna volgde  ... Het ging over truffels, lekkere wijntjes, luieren, lezen en het ontdekken van Italie. Met een wijntje in de linker hand en al bladerend in het reisboek rechts werd het kiezen van de juiste reisgids wel heel gemakkelijk gemaakt.

 

Ca'Palazzo was te gast in de stand van www.Edicola.nl, een uitgeverij van vele reisgidsen, waaronder ook de reisgids van De Marken. Daarin wordt ook Ca'Palazzo en haar bijzondere omgeving op een mooie manier beschreven. En omdat de Marken "De Truffelschuur van Europa"  wordt genoemd hadden we een spel bedacht met truffels.

Deed je mee dan maakte je kans op een reischeque van 500,- voor een verblijf op Ca Palazzo.  Het leverde vele leuke stop-contactmomentjes, reuring en vele winnaars. Want ieder die een boek kocht maakte niet alleen kans op die cheque, ze kregen allemaal ook een pak échte zuivere biologische pasta met de sticker Celezionato Ca'Palazzo. Zo was het een extra geslaagd event.

 

Bijzonder was dat de burgermeester van Pergola de prijsuitreiking deed. Hij was speciaal voor dit evenement naar Haarzuilen gekomen om ook met een eigen stand Nederlanders enthousiast te maken voor zijn gemeente Pergola in de Italiaanse Regio Le Marche.  In het filmpje hieronder meer daarover.

 

Dini Smeeing van Edicola; "Edicola feliciteert de winnaar van de cheque voor een een heerlijk verblijf in het vakantieparadijs Ca' Palazzo bij Pergola in Le Marche. En natuurlijk tot volgend jaar op de stand van Edicola!"

 

Hier een video-impressie van de sfeer en activiteiten rond de stand, de truffelactie. en enkele beelden van Ca Palazzo.
 

Hier een link naar de reisgidsen en webshop van Edicola

En de link naar de website vanhet vakantiebverblijf Ca Palazzo< Terug naar bewijmateriaal
Edicola wenst de winnaar van de cheque voor een een heerlijk verblijf in het vakantieparadijs Ca' Palazzo
Dini Smeeing, Edicola
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008