raakt met lading
Omnivents op Watergoed
Opdracht

Kom je ons dit jaar op Event 17 weer helpen?

Event

Event 17

Omnivents op Watergoed

Beleef bij Strandclub Watergoed een dag om nooit te vergeten! Verdeeld over ons terrein staan er tal van avontuurlijke activiteiten voor je klaar! Op het strand en op ons terras geniet je van overheerlijke hapjes en drankjes …

Al vele jaren is Omnivents Watergoed een graag geziene deelnemer op de beurs Event 17. Dé beurs waar Eventprofessionals uit Nederland en Belgie samenkomen om inspiratie op te doen. Vele personeelsuitjes, feestjes en bedrijfsevents krijgen daar al vorm en kleur.  Zeker op de stand bij Omnivents. Het standconcept van vorig jaar was een schot in de roos. Een goede reden om die te herhalen.

 

Van Eventmix naar cocktail

Op de stand konden de bezoekers vanuit een impressie-video al een idee krijgen wat Omnivents op Watergoed zoal weet neer te zetten. Na het zien van vele sfeerbeelden werden bezoekers naar een imposante Land Rover geleid van waaruit je aan de hand van 25 foto's activiteiten kon kiezen voor je komende event. Zo stelden bezoekers eigenlijk direct al hun eigen eventmix samen. Die mix werd vervolgens door barman Wim, tevens gastheer op Watergoed, speels omgetoverd tot een heerlijke cocktail. En óf die smaken, natuurlijk!

 

Stop-contact wist op de kop van de stand weer vele bezoekers te selecteren en te enthousiasmeren voor het samenstellen van een eventmix. Het enthousiaste team van Omnivents wisten vervolgens deze opgewarmde bezoekers van alle benodigde details/informatie te voorzien. De beursdagen werden zo een groot succes. Bezoekers genoten zienderogen van de kleurrijke cocktails die in een mum van tijd werden gemaakt en gedronken. 

Omnivent weet alles over het opzetten van feestjes en teambuilden en dat bleek helemaal tijdens het gezamenlijke etentje na afloop van de beurs. Ook dat heeft Stop-contact mogen ervaren in het restaurant naast de Jaarbeurs. Heel fijn om voor een tweede keer met dit enthousiaste standteam te mogen werken. 

 

Op naar 15 jaar

Wat Omnivents volgend jaar gaat brengen? Haha, dat is nog een grote verrassing maar dát ze weer gaan deelnemen en dat het weer een succes wordt is zeker. Ze bestaan in 2018 vijftien jaar en dat zullen alle bezoekers en relaties weten. U bent alvast van harte uitgenodigd om op dat Standfeest kleur te brengen.< Terug naar bewijmateriaal
De mooiste Eventmixjes hebben we omgezet tot de lekkerste cocktails
Wim, dé gastheer op Watergoed
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008