raakt met lading
Ca Palazzo
Opdracht

Breng de Smaak van Ca Palazzo onder meer Italiegangers

Event

Little Itali Event in De Westergasfabriek

Ca Palazzo

Ca'Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschap midden tussen de graanvelden, de zonnebloemvelden en de ongerepte natuur in de meest noordelijke deel van le Marche, Pesaro/Urbino. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over de vallei en de Apennijnen.

"Het mooiste appartementencomplex in de Marken. Of ken je een mooiere, betere?" Met die vraag wisten we vele bezoekers te prikkelen om meer te weten te komen over Ca Palazzo en haar wonderschone omgeving. Ook wij hadden een tafel met lekkernijen en verschillende lezingen in het glazen huis. Verschillende producten als de truffel, wijnen, peccorino en biologische pasta's hadden speciaal door de eigenaar het keurmerk Selezionato Ca'Palazzo gekregen.

 

Het Little Italie-event in de Westergasfabriek werden 3 dolle Italiaanse dagen. Blije enthousiaste mensen die heerlijk eten en wijntjes kwamen snaaien aan de verschillende standjes. 

 

Topartiesten op de stand en glazen huis;
Bij de tafels van de Marken had ook Ca' Palazzo het lekkers uitgestald. Taste & Travel deed haar naam goed. Wijnand had de 'top artiesten' van de arrangementen in 2017 ook een plek gegeven aan zijn tafel. De eigenaar van het Brunello-wijnhuis bracht zowaar reuring en zong zo af en toe spontaan en luid z'n repertoire van Italiaanse opera's, @Onno Kleyn gaf een lezing over Truffel en wijn en signeerde op de stand zijn nieuwe boek 'de Grote Kleyn, Annette Wessels gaf ieder de ruimte voor haar creatieve workshops in het voorjaar, @Rene Zanderink leidde op zondag zijn weekarrangement in met een lezing over slowfood, en deelde kennis over Peccorino en wijnen. Hij vertelde in zijn intro waarom hij verliefd werd op de schoonheid van De Marken, een voor hem nieuw ontdekte liefde' op de nog pure rauwe sfeer van een streek zonder al te veel toeristen'.


Bij de uitgang;
Als afsluiter op de zondag kreeg ieder van mij nog een smile en mooi verhaal over een nieuwe biologische pasta met een sticker "Selezionato Capalazzo.com". Dus wie het horen wilde kreeg bij de deur én een verrassend boeiend verhaal én een zuiver pak pasta mee naar huis. Eind goed, al goed toch?

 

Terugzien bij de uitgang of in Italie;
En natuurlijk hoorde bij het afscheid een flyer waarop alle arrangementen, sfeerbeelden en contactgegevens van CaPalazzo.com. Ik beloofde aan ieder die een mooiere plek in dat gebied zou vinden een extra zak pasta. Reuze benieuwd wie van al die mensen mijn mening over schoonheid en vakantiebeleving deelt. Die mensen zie ik dan in de zomer nóg eens terug met diezelfde smile. Dan nemen ze de pasta mee terug, direct vanuit italie.

 

Fietsen in de Marken

Het was hard werken maar bere gezellig zo met elkaar en zo krijg ik zelfs tijdens het standwerken een pré-vakantie gevoel.
Over fietsen werd volop gesproken. Dat kan het hele jaar door natuurlijk want Wijnand viert een heel jaar feest rond het thema 200 jaar fiets. Vraag ernaar via www.capalazzo.com 

 

Arrivederci< Terug naar bewijmateriaal
Die Viktor wist bezoekers werkelijk van Amsterdam naar ItaliŽ te brengen, eerste boekingen reeds binnen".
Wijnand Luttikholt
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008