raakt met lading
Meda Pharma
Opdracht

Breng ons wat je belooft, meer leads

Event

Jaarlijkse beurs LHV; De Landelijke Huisartsen Vereniging

Meda Pharma

Meda AB acquireert, ontwikkelt en verkoopt recept- en zelfzorggeneesmiddelen. Research maakt geen deel uit van onze activiteiten. De focus ligt volledig op het aanbieden van een zeer breed en divers productportfolio, dat steeds verder wordt uitgebreid en verbeterd. Goede kwaliteit en een betaalbare prijs voor onze klanten staan daarbij voorop.

Het was twee jaar geleden dat iemand van Meda Pharma een workshop van Stop-contact.com volgde tijdens de ExpoShow in Den Bosch.

Nu was de tijd voor Meda daar om tijdens de belangrijke LHV (landelijke Huisartsen Vereniging) op volle kracht deel te nemen met een stand. Het was tijdens deze beurs, die jaarlijks gehouden wordt voor huisartsen, van groot belang dat heel veel huisartsen de mogelijkheden van de  producten en de naam van Meda nogmaals ten gehore werden gebracht. En natuurlijk wilden we feedback over dit gebruik. Aan Stop-contact.com de uitdaging om artsen op het gangpad enthousiast te maken, te selecteren en te koppelen aan de standmedewerkers. Zij zouden uiteindelijk van deze artsen warme leads gaan maken. In de follow-up zou dit traject worden voortgezet volgens gerichte stappen. 

 

Omdat niet iedere arts de naam van het bedrijf direct al op het netvlies heeft, maar wel het zeer vertrouwede product EpiPen, besloten we om dit product als eerste herkenbare item te benoemen en van daaruit verder te differentieren naar andere producten. We hebben dus van deze zaterdag 'de dag van de Epipen-test' gemaakt. Iedere huisarts zou even kunnen laten zien hoe de pen werkt. Een uitgelezen kans om dat te demonstreren tijdens een heerlijk kop Barista koffie. Iedereen blij de stand uit met een 'diploma op zak'.

 

Belangrijk was de logistiek die in de drukte zou ontstaan. Ieder die de stand bezocht en de test doorstond werd gescand en gefeliciteerd. Betrokkenheid alom.

 

Result

Meda kijkt terug op een super geslaagde beurs. Alle verschillende aspecten die een beurs kunnen doen slagen zijn vooraf, tijdens en na de beurs besproken en beoordeeld. Heel mooi was het voor mij om te zien hoe door Meda Pharma de vele kleine maar belangrijke details waren voorgedacht. Vele mogelijkheden om meer leads te genereren zijn benut en daardoor werd het bijzonder geslaagde dag. "Het was een super goede beurs voor ons en volgende keer graag weer!"

 

Bijdrage;

Viktor werd voornamelijk ingezet als Stop-contact op de kop van de stand. De artsen die voor de Barista in de rij stonden te wachten kregen voorrang op koffie als ze direct op de stand kwamen voor de test. Tevens verzorgde hij de ochtendbriefing voor het team. Zo wist iedereen in het teamlid wat hem/haar te doen stond.

 

Mijn belofte heb ik zeker waargemaakt. Super leuk om met zo'n nieuwe groep enthousiastelingen te mogen werken. Dank!< Terug naar bewijmateriaal
We hebben een hele goede beurs gehad met een heel enthousiast team
Michiel de Rijk
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008