raakt met lading
UWV WSP
Opdracht

Herhaal die prestatie nog eens in een hele reeks

Event

Week van de Ondernemer

UWV WSP

Het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) is een Nederlandse overheidsinstelling die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de werknemersverzekeringen WW, WAO, WIA, de Ziektewet en verder de Wajong, de Toeslagenwet en de WAZ.

Het UWV is verder houder van de Polisadministratie, een van de basisregistraties van de Nederlandse overheid. Het UWV beoordeelt of een werknemer/verzekerde recht heeft op een uitkering volgens de genoemde regelingen en wetten en bepaalt de hoogte en de duur van deze uitkering. Daarnaast verstrekt UWV de uitkeringen.

Ook voert het UWV enkele regelingen uit de Wet arbeid en zorg (Wazo) uit, zoals de zwangerschaps- en bevallingsverlofuitkering. Ten slotte is het UWV verantwoordelijk voor re-integratie van werklozen en arbeidsongeschikten die geen werkgever meer hebben. Daartoe schakelt UWV private re-integratiebedrijven in.

Verder is er het UWV WERKbedrijf. Ter onderscheiding wordt de rest soms UWV Uitkeren of UWV/Uitkeren genoemd.In november 2014, tijdens de laatste dagen van de 'Week van de Ondernemer heeft Stop-contact.com samen met UWV een traject doorlopen om samen met UWV/WSP meer leads te genereren. In deze twee beursdagen in de RAI genereerde het team met een speciale werkwijze bijna "meer leads dan alle scores van de afgelopen keren bij elkaar". Die prestatie wilden we nu nog wel eens neerzetten. Voor de reeks van 2015 hebben we de lat dan ook een stuk hoger gelegd voor het UWV team.

 

Futureproof Ondernemen

De komende reeks van 6 sessies van de Week van de Ondernemer bevat 13 beursdagen in verschillende steden van Nederland. Zoals altijd is de aftrap in Utrecht, zo ook dit jaar in april. Het thema dit jaar is Futureproof Ondernemen.

Gedurende 3 dagen komen vele ondernemers naar het Beatrixgebouw in Utrecht om zich te laten inspireren door bekende sprekers. Rutte kwam op de dinsdag, Maxima kwam op de woensdag en dat trekt vele belangstellende ondernemers (ongeveer 1400 per dag) naar Utrecht.

De opzet van de organisatie Synpact zit perfect in elkaar. Gedurende de hele dag is er voor bezoekers ruimte om te netwerken tussen de vele stands.

 

Het UWV stond hier op met een stand van 4x5 m2. Ze willen graag de werkgevers als lead binnenhalen op de stand. Stop-contact (Viktor) stond op de het gangpad om de juiste leads (ondernemers met personeel) voor de standbemanning te selecteren. 

Om dat gemakkelijk en aantrekkelijk te maken voor de doelgroep hebben we o.a. een scan ontwikkeld met een aantal vragen voor werkgevers. Zo krijgt het UWV goed in beeld wat er speelt bij ondernemers op gebied van personeelszaken. Wat weten zij over duurzaam en MVO ondernemen? Hoe vertalen werkgevers hun kennis naar de praktijk en hoe maken ze de vertaalslag naar hun personeelsbeleid. Welke mogelijkheden en plichten brengen de nieuwe wetten? Zijn ze daar wel van op de hoogte?

Veelal bleek dat van niet en dus wilden vele bezoekers meer weten ...

 

Het Werkgevers steunpunt (WSP) verkreeg zo heel veel informatie om na de beurs op te volgen. En dat kwam omdat we heel veel werkgevers hebben kunnen bevragen. De opvolging van de leads hebben we ook voorafgaand aan de beurs in een plan uitgezet. 

 

Ook deelnemen?

De kop is er af, de reeks van deelnames is met deze deelname in Utrecht met succes ingeluid. Gedurende het hele jaar kunt u nog deelnemen door u aan te melden via de site van de Week van de Ondernemer. Misschien treffen we u voor de zomer nog in Enschede en Groningen of na de zomer in Eindhoven, Rotterdam of AmsterdamRAI.

 

 

 < Terug naar bewijmateriaal
Stop-contact werkte o.a. voor:
Deze twee dagen scoorde het team met Stop-contact meer leads dan alle deelnames die hieraan vooraf gingen.
Benno Nijland, evenementenorganisator UWV
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008