raakt met lading
VOIP in de cloud
Opdracht

Breng meer mensen met VOIP in de cloud

Event

Regionale Business Dagen 2012 Eindhoven

VOIP in de cloud

Waarom is dat voor u en uw bedrijf van belang?
Met VOIP kunt u enorme besparingen realiseren op uw belkosten.Bovendien wordt uw communicatie makkelijker, efficiënter en leuker.
VOIP in de Cloud werkt namelijk samen met diverse providers  voor de levering van belminuten en abonnementen. We  kunnen daardoor voor uw bedrijf  een pakket samenstellen dat perfect past bij uw belgedrag en  bovendien voordelig is.

Ja meneer! Als u dubbeltjes loopt te zoeken en 2 euro vindt, dan zult u vandaag toch een blij mens zijn?
Bezoekers op de Regionale BusinessDagen in Eindhoven werden aan de stand van VOIP in de cloud aangenaam verrast met een voordeeltje. Ze konden twee euro omwisselen voor 100 euro beltegoed.

 

VOIP in de Cloud bleek nog een vrij onbekend begrip voor vele ondernemers. Voor velen is de oude manier van bellen, via oude vertrouwde telefoonlijnen, nog heel gewoon. Bellen via de cloud? Bellen via internet? Tot 70% minder belkosten?

Passanten die eenmaal gebukt waren voor de twee euro die voor de stand, voor hun voeten lag, werden aangenaam verrast en aangesproken.
Het mogen omwisselen van het gevonden 2 euro muntstuk naar 100 euro beltegoed klonk interessant voor ondernemers. Zo gemakkelijk en snel geld besparen doe je niet elke dag. Bellen via VOIP bleek voor vele ondernemers nog geen standaard. En als ze al met VOIP waren 'verbonden' dan bleek VOIP in de cloud toch wel heel veel meer te kunnen bieden dan hun huidige leverancier.


Het grote geld hing letterlijk in de cloud. Boven de stand hadden we heel herkenbaar een grote tros ballonnen die de cloud voorstelde. In die cloud hingen de vele 100 eurobiljetten, het grote geld dat ondernemers konden besparen. Vele biljetten van 100 euro hingen zo te grabbel. VOIP in de cloud trok veel aandacht, er was geen ontkomen meer aan.
Het was dan ook een drukte van jewelste aan de stand. De commotie die steeds weer ontstond als mensen het euro stuk oppakten was groot. Het herinnerde ons aan die mooie momenten uit onze kinderjaren, toen we nog oog hadden voor kleingeld.

Eenmaal thuis wordt dit standbezoek ongetwijfeld nog eens doorverteld aan derden. Dat vervolggesprek pakt VOIP in de cloud natuurlijk ook zelf op. Nee, dat doen ze niet alleen per telefoon ...... < Terug naar bewijmateriaal
De beste deal; 2 euro omwisselen naar 100,- euro
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008